Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A szivárvány minden színében pompázó iratrendezők!

iratrendezok

Nincs olyan cég, amelynek ne lenne szüksége iratrendezőre, hiszen a mindennapi munkában elengedhetetlen, hogy átlátható és kezelhető legyen a céges dokumentáció. 

Az iratrendezők segítségével rendszerezni tudjuk a különböző céges papírokat, legyen szó számlákról, árajánlatokról vagy szerződésekről, emellett a visszakeresést is könnyebbé teszi, ha tudjuk, mi hol van. Az iratrendezők gerincén van lehetőség a feliratozásra, így még egyszerűbben megtalálhatjuk, amit keresünk.

A rendezést természetesen a mappák és gyűrűs irattartók színe is megkönnyítheti. Ezek a rendszerező eszközök a szivárvány minden színében kaphatóak, ráadásul különböző méretben. Segítségükkel színesebbé tehetjük az irodánkat, ami nemcsak a munkamorálnak tehet jót, hanem jóval nagyobb profizmust fog sugározni az ügyfeleink számára is. A hatékony iratrendezéshez iratrendezőre, tokos iratrendezőre, gyűrűs dossziékra, genothermre, illetve regiszterre és elválasztó lapokra lesz szükségünk.

kek-iratrendezo

Szakítsunk időt a címkézésre is

Hogy a lehető leginkább átláthatók legyenek a céges dokumentumaink, az iratrendezők külsejére is figyelmet kell fordítanunk. Ezt megtehetjük szimplán annyiban, hogy különböző színű mappákat vagy gyűrűs dossziékat veszünk. Természetesen pusztán ennyi csak akkor elengedő, hogy kevés dokumentummal rendelkezünk. Nagyobb cégek esetén a érdemes cserecímkéket beszerezni, és ezeket a mappák gerincén lévő műanyag tokba feliratosan becsúsztatjuk. Így nemcsak a dokumentumok fajtáját tudjuk megkülönböztetni, hanem akár a cégeket vagy évszámokat is.