Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Teljes körű megoldásra vágyik? Ismerje meg webáruházunkat!

irodaszer-webaruhaz

Bizonyára Önben is megfogalmazódott a kérdés, hogyan oldja meg kényelmesen, kevesebb energia ráfordítással céges beszerzéseit. Milyen megoldást lehet találni arra, hogy mindent egy helyről kedvező árakon tudjon beszerezni és mindezt ingyenes kiszállítással valamint 24-48 órán belül?

Összeszedtük Önnek azokat az tényezőket amiket mindenképp érdemes figyelme vennie mielőtt irodaszer webáruházat választ.

Az irodaszer webáruház könnyű áttekinthetősége mellett, érdemes megvizsgálnunk a választék sokszínűségét, illetve azt, hogy hány kategóriában nyújt számunkra megoldásokat. Egy vállalkozás számára nem csak az irodaszer beszerzése okoz fejtörést hanem például a konyha, a tisztítószer raktár és az épület többi helyiségének a berendezései és a hozzátartozó kellékek beszerzése is.

Sokszor esünk abba a hibába, hogy ezeket a megoldásokat több áruházban keressük ezzel időt és energiát pazarolva. A legtöbb webáruház szinte minden esetben magas logisztikai díjjal dolgozik és több napra szállít ami lehet akár egy hét is. Ezeket a szempontokat, hogyha figyelembe vesszük akkor sok időt és pénzt takaríthatunk meg cégünk számára.

Az irosz.hu irodaszer webáruház azért jött létre, hogy az Intézmények valamint a Kis és Középvállalkozások a lehető legkevesebb idő és energia ráfordítással egy helyről megtudják oldani rendszeres vagy eseti beszerzéseiket.

Áruházunk összegyűjti mindazokat a kategóriákat és termékeket amelyek egy vállalkozás számára szükségesek lehetnek.

Megtalálhatók kínálatunkban az irodaszerek mellett, nyomtató kellékanyagok, irodatechnika kellékek, számítástechnikai eszközök, irodabútorok, székek, valamint létesítmény üzemetetési termékek is.

Az irodai konyhára is gondoltunk hiszen rendelhet tőlünk ásványvizet, üdítőket, kávét, teát, sós és édes süteményeket valamint a kávézáshoz szükségek kiegészítőket a pohártól a tejporig.

Ezek mellett kínálatunkban megtalálja az összes ismert tisztítószer márkát és azok termékeit az ablaktisztítótól a bútorápolóig és az ezekhez szükséges takarító eszközöket mint például a felmosó vagy a gumikesztyű.

Széles körben forgalmazunk higiéniás termékeket mint a toalettpapír, szalvéta vagy papír zsebkendő.

Összefoglalva minden olyan terméket beszerezhet irodaszer webáruházunkban amire cége működéséhez szüksége lehet, mindezt kedvező árakon és rugalmas kiszolgálással.

Megrendeléseit 24-48 órán belül házhoz szállítjuk amely Budapesten és Debrecenben 10.000 Ft valamint országosan 20.000 Ft fölött díjtalan!

Tegyen egy próbát és takarítson meg időt és pénzt vállalkozásának.

Rendeljen egy helyről, kényelmesen, kedvező áron!

irosz.hu Minden egy helyen ami az irodába kell!

Előző bejegyzésünkben az októberi akciónkról írtunk!