Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Csomagolástechnika

A csomagolástechnika területén is széles választékkal állunk vevőink rendelkezésére, legyen az csomagolópapír, okmánykísérő tasak, simítózáras tasak, légpárás fólia, zsineg, leszakítóhenger, hullámpapír vagy akár kalapcsomagoló papír. 

A megbízható csomagolástechnika nem lehet kompromisszum tárgya!

A csomagolástechnika területéhez megannyi anyag, eszköz és kellék társítható. Nem mindegy, hogy pontosan milyen csomagolópapírt használ, hogy gépi segítséghez fordul-e, amikor a végső simítások vannak hátra, de a felhasznált zsinegek erőssége, ellenállósága sem szőnyeg alá söpörhető információ. A csomagolás kicsit olyan, mint egy mozaikokból összeálló, monumentális alkotás. Csak akkor nevezhető tökéletesnek a végeredmény, ha az egyes kis képkockák egyenként is megállják a helyüket. Természetesen ahhoz, hogy könnyedén rátaláljon az ideális anyagokra előbb érdemes tisztáznia egyedi igényeit és szükségleteit. Nem mindegy, hogy pontosan miket kíván csomagolópapírba vonni vagy borítékba tenni, ahogy a gyakoriság sem mellékes. Ha cégében naponta feladatot jelent a csomagok előkészítése, akkor nem vitás, hogy minden részletet alaposan érdemes megterveznie, s minden tekintetben a minőség preferálása a célravezető.

Ha csak olykor-olykor kell egy-egy dokumentumot vagy kisebb tárgyat postáznia, akkor a mennyiségben a kisebb kiszerelések lehetnek az ideálisak, ám minőség tekintetében nem érdemes kompromisszumokat kötnie. Azzal ugyanis rengeteg időt, energiát és pénzt veszíthet, ha folyamatosan gondjai akadnak a csomagolással: a papír elszakad, a boríték nem tart stb. A sok kicsi sokra megy mondás alapján ezek a negatívumok úgy összeadódhatnak, hogy már a nap elején órás csúszásban találhatja magát. Sikerét, eredményességét és hatékonyságát nem érdemes kockáztatnia, különösen akkor nem, amikor van megoldás. Ha végig nézi a készletünk tagjait, akkor láthatja, hogy a választék sokszínű (olykor a szó szoros értelmében is) vagyis  minden helyzetre kínálunk optimális alternatívát.

A hatékony csomagolástechnika csak egyetlen tudatos elhatározás kérdése!

A különböző milyenségű csomagolópapírokon kívül a fóliák, borítékok is hathatós segítséget nyújthatnak önnek az eredményes, stabil burkolásban. A légbuborékos borítékok és tasakok nemcsak a postázásban, hanem a tárolásban is támogathatják, megfelelő körülményeket: védelmet és ellenállást biztosítva.