Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Füzetlapok tengerében

Füzetlapok tengerében

Hogyha az ember nem szereti a füzeteket, lehetősége van arra is, hogy csak szimplán lapokat vásároljon. Vannak már olyan változatok is, melyek előre ki vannak lyukasztva, sőt olyan füzetek is, ahol az előre félig megvágott lapokat könnyen és szépen ki tudjuk tépni.

Miért jók a füzetek?

A füzetek formája adott. Lehet spirálos, vagy középen kapcsolt, lapozással tudunk folyamatosan írni. Ha kihagyunk valamit, többé-kevésbé nem tudjuk változtatni a sorrendet, hisz a lapok, a lapozás adja magát. Mindamellett, hogy könnyedén kategorizálhatunk füzetekbe akár tantárgyakat, akár személyes projekteket, a kinézetük és a könnyű hordozhatóságuk miatt is hasznosak.

Hogyan használjuk a lapokat?

Első sorban szükségünk van egy iratrendezőre, ahol le tudjuk fűzni a lapokat. Innentől a további lépések már egyszerűek, csak egymás után kell rakosgatni őket a belső rész kinyitásának segítségével.

Miért jobb?

Tegyük fel, szükségünk van egy olyan füzetre, ahol a munkával kapcsolatos projekteket ki tudjuk fejteni és összegyűjtve magunkkal tudjuk vinni az esetleges megbeszélésekre. Azonban ezekhez a gondolatmenetekhez még később is szeretnénk írni, azután, hogy egy másik feladat felmerült volna.

Csak ki kell pattintanunk és már csoportokba is rendezhetjük az ötleteket, nem szükséges kitépni a lapot, vagy esetleg új füzetet kezdeni. Tökéletes megoldás szétszórtság ellen.
Ha amiatt aggódnánk, hogy nem fogjuk tudni szépen elválasztani ezeket a dolgokat egymástól, már vannak keményebb anyagból készült, kicsit nagyobb méretű jelzők, amivel kategóriákba rendezhetjük gondolatainkat. Ha azonban nem szeretnénk ilyet vásárolni, egy post-it is tökéletes lehet a feladatra.