Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

irodaszerek

Az irodaszerekből sosem elég! Nálunk mindent beszerezhet, ami az új és meglévő irodájához szükséges.

elelmiszerek

A széles irodaszer és irodai kiegészítő választékunkon kívül igyekszünk webáruházunk olyan kategóriáit is bővíteni ami nagy mértékben hozzá járul az irodák és cégek működéséhez.

otthoni-iroda

Ha betartunk néhány aranyszabályt az otthoni munkavégzéssel kapcsolatban, akkor sokkal eredményesebbek lehetünk a nap végére.  

ujdonsagok-kinalatunkban

Új termékekkel bővült irodaszer áruházunk kínálata.

irodaszer-rendeles-biztonsagosan

Rendelje irodaszereit biztonságosan, akár érintésmentes kiszállítással!

ballet-fenymasolopapir

Bemutatkozik a Ballet univerzál fénymásolópapír

iskolaszerek-otthoni-tanuláshoz

A tanulás, kijárási korlátozás mellett sem állhat meg!

szajmaszk-gumikesztyu

Szájmaszk, gumikesztyű és kézfertőtlenítő érkezett irodaszer webáruházunk raktárába.

tesa-csomagoloszalagok

TESA csomagolószalagokkal könnyebb a dolga.

leitz-pontgyujto-akcio

Valósítsd meg saját stílusodat az irodában! A Leitz WOW dizájn termékekkel izgalmas, inspiráló munkakörnyezetet teremthetsz és még saját egyéniségedet, színvilágodat is belecsempészheted! Szerezd be kedvenc Leitz WOW kiegészítőidet és MUTASD MEG EGYÉNISÉGED SZÍNES OLDALÁT!

iratmegsemmisito

Számtalan szempontot kell figyelembe vennie a megfelelő iratmegsemmisítő kiválasztásakor, ha szeretne megfelelni az adatvédelmi törvénynek, megóvni önmagát vagy vállalkozását az adattolvajok ellen, vagy csak rendet szeretne tenni otthonában vagy irodájában.

laminalogep

Szeretnéd, hogy fényképeid és irataid hosszú ideig védve legyenek az portól és az időjárástól?

irodaszer-webaruhaz

Bizonyára Önben is megfogalmazódott a kérdés, hogyan oldja meg kényelmesen, kevesebb energia ráfordítással céges beszerzéseit. Milyen megoldást lehet találni arra, hogy mindent egy helyről kedvező árakon tudjon beszerezni és mindezt ingyenes kiszállítással valamint 24-48 órán belül?

iroszerek

Alapvető irodai kellékeink az írószerek. 

rapesco-eco

Ismerje meg a RAPESCO ECO termékkínálatát!

fenymasolopapir

A papír szó a papirusz anyag nevéből származik ami egy ókori egyiptomi írásban használt anyag görög elnevezése. A papirusz, nevét az alapanyagául szolgáló növényről kapta.

tablatorlok

A két legfontosabb tudnivaló a fehértáblákkal kapcsolatban.
- Soha ne hagyjuk a tintát napokig, hetekig száradni a táblán. Ha napokig fent marad az írás, akkor csak nehéz lesz letörölni, de ha hetekig marad fent az írás, akkor szinte letörölhetetlen lesz, csak alapos "áztatás" után tudjuk letörölni a táblát.
- A fehértáblát első használatbavétel előtt is karban kell tartani, vagyis meg kell tisztítani. Tisztítsa meg a felületet táblatisztító folyadékkal, utána tiszta vizes ruhával, majd száraz, puha kendővel törölje át.

laminalo-folia

A laminálás remek módszer arra, hogy dokumentumai és bemutató anyagai mindig kiváló első benyomást keltsenek! A laminálógépek rendkívül sokoldalúak, de annak érdekében, hogy laminálógépe adottságait a lehető legjobban kihasználhassa, meg kell értse a lamináló fóliákkal kapcsolatos tulajdonságokat.

spiralozogep

A spirálozógép része az általános irodai berendezéseknek, akár napi szinten használt dokumentumait is rendszerezheti így, nem csak az egy-egy különlegesebb alkalomra készült prezentációs anyagokat. De milyen dokumentumokat érdemes spirálozni?

laminalogepek

A Fellowes AutoSense laminálógépek a legjobbak az innováció, a kényelem és a teljesítmény tekintetében.

A Fellowes laminálógépek a legjobb teljesítmény érdekében a különösen erős hengerszerkezeteknek köszönhetően, gyors és pontos laminálást tesznek lehetővé. A gépek kiváló végeredményt nyújtanak igen rövid idő alatt. Az elakadás mentes technológia pedig biztosítja a gondtalan munkavégzést.