Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Elektromágneses terek elleni komplex védelmi rendszerek Az EszmogCard része a Védőeszköz elektromágneses sugárzások hatásának csökkentésére, benyújtott és nemzetközi szabadlommal védett termékcsoportnak. Mely a rádiófrekvenciás információtovábbítást megvalósító eszközök, így többek között a mobil telefonok, WiFi berendezések, vezeték nélküli rövid hatótávolságú kommunikációs eszközök használata során keletkezett sugárzás mérséklésére szolgál.
Home Office kényelmesen és egészségesen

Úgy tűnik, hogy hosszabb távon kell berendezkednünk a Home Office-ra, úgyhogy érdemes megtalálni a megfelelő dolgozószobát. Nem elég a kellemes légtér és az ízléses hangulat, a gerincre, az ízületekre és az izomzatra is figyelni kell. Szerencsére nem feltétlenül kell beszereznünk a legdrágább ergonomikus bútorokat, elég, ha betartunk pár létező tippet.

5 tipp a rendezett íróasztalhoz

Az irodai íróasztal fontos szerepet tölt be a munkavégzés közben, kivéve, ha ki sem látunk a sok papírfecni alól. Szerencsére az alábbi 5 tipp segít, hogy mindig rend legyen körülöttünk.

Alakítsuk ki az irodát a Covid-19 idejében

A sokat hallott Covid még jó ideig hatással lesz az emberek életére, így az irodákra is. Amennyiben a Home Office után vissza kell térnünk a normális kerékvágásba, szükség lehet bizonyos lépések megtételére. A járvány előtt megszokhattuk, hogy az asztalok közel vannak egymáshoz, és csak kevesen dolgoznak zárt irodában. Ha szeretnénk tartani azt a bizonyos 1,5 métert, akkor jól jöhetnek az akusztikai panelek, amik nemcsak folyosókat képeznek, hanem egy kis személyes teret adnak az embernek. A kérdés csak az, hogy miként lehet átrendezni az asztalokat. Nézzük!

Füzetlapok tengerében

Hogyha az ember nem szereti a füzeteket, lehetősége van arra is, hogy csak szimplán lapokat vásároljon. Vannak már olyan változatok is, melyek előre ki vannak lyukasztva, sőt olyan füzetek is, ahol az előre félig megvágott lapokat könnyen és szépen ki tudjuk tépni.

Mit mivel érdemes ragasztani?

Ha besétálunk egy papírboltba, vagy esetleg online nézelődünk, rengeteg ragasztásos módszerrel találkozhatunk. Természetesen a kiváltó ok ezerféle lehet, ami miatt ilyet szeretnénk vásárolni, de mindegyik fajtának megvan a maga előnye és hátránya, sőt, szinte különböző funkciókat érintő kategóriákba sorolhatjuk őket.

Miért vegyünk aroma diffúzort az irodába?

Egy munkahely könnyedén lehet stresszes környezet, akkor is, ha szeretjük a munkánk és jól kijövünk a kollégáinkkal. Ráadásul sokféle embernek különböző igényei lehetnek.

Ami még kellhet egy irodába

Egy irodai környezetbe nem csak papírok, számítógépek és irodai kisgépek kellenek. 

minden-egy-helyen

A már megszokott széles irodaszer választékon kívül szeretnénk Önnek bemutatni további kategóriáink színes kínálatát!

etikett

Az etikettek felhasználási köre a végtelenségig fokozható.

tuzogep

Ha irodában dolgozunk, akkor már tudhatjuk, hogy jó pár kellék elhanyagolhatatlan a munkához. 

iratrendezok

Akik irodában dolgoznak, gyakran találkozhatnak kallódó iratokkal, szétcsúszó papírlapokkal, rendezhetetlen dokumentumokkal.

Az emberek tudják magukról, hogy jobban szeretnek-e mindent élőben látni és megfogdosni, mielőtt megveszik, vagy jobban szeretik házhoz hozatni. 

fenymasolopapir-akcio

Feltöltjük energiával Önt és nyomtatóját is!

nyomtató-kellékanyag

A legtöbb irodának ugyanazokra az irodaszerekre és eszközökre van szükségük: papírokra, mappákra, irodagépekre, bélyegzőkre, tollakra és persze eredeti nyomtató kellékanyagokra.

golyostoll

A megfelelő golyóstoll kiválasztása

genotherm

A genotherm, vagy ismertebb nevén bugyi, az iratrendezés egyik alapvető kelléke.

iratrendezok

Nincs olyan cég, amelynek ne lenne szüksége iratrendezőre, hiszen a mindennapi munkában elengedhetetlen, hogy átlátható és kezelhető legyen a céges dokumentáció. 

https://www.irosz.hu/teljes-valasztek/papiraruk/fenymasolopapirok a-megfelelo-fenymasolopapir-kivalasztasa

Fénymásolópapírra minden cégnek szüksége van. Nincs olyan vállalkozás, ami kizárólag csak digitálisan őrizné a dokumentumait. 

aktualis-akcioink

Az akció érvényes: 2020-10-31-ig! Rendelését leadhatja irodaszer webáruházunkon keresztül vagy az irosz@irosz.hu email címen!