Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hogyan tartsuk karban a törölhető fehértáblánkat?

tablatorlok

A két legfontosabb tudnivaló a fehértáblákkal kapcsolatban.
- Soha ne hagyjuk a tintát napokig, hetekig száradni a táblán. Ha napokig fent marad az írás, akkor csak nehéz lesz letörölni, de ha hetekig marad fent az írás, akkor szinte letörölhetetlen lesz, csak alapos "áztatás" után tudjuk letörölni a táblát.
- A fehértáblát első használatbavétel előtt is karban kell tartani, vagyis meg kell tisztítani. Tisztítsa meg a felületet táblatisztító folyadékkal, utána tiszta vizes ruhával, majd száraz, puha kendővel törölje át.

További tanácsok, hogy a fehértábla hosszú ideig használható maradjon.

Nagyon fontos a rendszeres, alapos ápolás is. Csak az írás teljes száradása után törölje le a tintát, táblatörlővel körkörös mozdulatokkal távolítsa el! Szükség esetén használjon táblatisztító sprayt is.

fehértábla tisztítás

A tisztítókefét vagy a szivacsot időnként langyos, mosószeres vízzel ki kell mosni, hagyja teljesen megszáradni, csak ezután használja újra! Amennyiben cserélhető, az elhasználódott törlőbetétet ki kell cserélni.

Mindennapos használat mellett javasolt a felületet minimum hetente kétszer megtisztítani. Az írást hosszú ideig a felületen hagyni nem szabad!

A táblára kizárólag táblamarkerrel írjon, más íróeszközt ne használjon. Tisztításhoz kizárólag táblatisztító folyadékot vagy kendőt használjon! Más tisztítószerek károsíthatják a felületet.

Ezeknek a tanácsoknak a betartásával hosszú időre megőrizhetjük törölhető fehértáblánk ragyogó színét és minőségét!