Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Irodai kiegészítők

Színesítse irodáját kiváló minőségű irodai kiegészítőinkkel. Itt megtalálja íróasztala elengedhetetlen kellékeit mint pl. az írószertartót vagy akár a névjegykártya tartót. Mindent egy helyen megtalál, legyen az jegyzettömb, tűzőkapocs, öntapadós jegyzet, asztali rendező vagy oldaljelölő.

Az ideális irodaszer a gördülékeny munka alapja!

Az irodaszer minősége talán az egyetlen jellemvonás, ami nem szenvedhet csorbát és ami igényektől, elvárásoktól és egyéni kritériumoktól függetlenül prioritás, és nem kompromisszum tárgya. Természetesen a felhasználás módjai eltérhetnek egymástól, de a megbízhatóságra való koncentrált fókuszáltság nem lehet kérdéses. Ha ezt az egy jellemzőt, mint alapvető építőkövet a szeme előtt tartja, akkor vásárlásai során nem tévedhet. A konkrét termékek kiválasztásánál egyedül cége tipikus tulajdonságai a meghatározóak. Vagyis mind mennyiségben, mind milyenségben a munkavégzéséhez kapcsolódó feladatok a mérvadóak. Ha például nap, mint nap lyukasztásra váró papírhalmok fogadják, akkor nyilván nem érdemes kis kapacitású modellben gondolkodnia. Ha a dokumentumok tornyokat képeznek az irodájában és már az orra hegyéig sem lát el tőlük, akkor valószínűleg elérkezett az idő az archiválás részleteinek megálmodására.

Ha nyomtatással, faxolással telik a munkaideje nagy hányada, akkor egyrészt a gépek, másrészt a papír kiválasztása prioritást élvez, s nyilván a hatékonyság szempontjából nézve nem mellékes a kapacitálhatóság sem. A sort a végtelenségig lehetne folytatni. Nem mindegy, hogy milyen tollakat, ceruzákat használ, a radírok is kisegíthetik a kontroll pillanataiban, de a dossziék, irattárolók vagy éppen jegyzetfüzetek, noteszek sem maradhatnak ki kelléktárából. Az igazság az, hogy minden apróság számít, ugyanis a nap végén a rossz minőségű kellékek generálta időveszteségek összeadódnak. Lehet, hogy csak öt percet mérgelődött azon, hogy a tolla ismét kifogyott, vagy nem fogott, ám az az öt perc, hozzászámolva a többi töredékhez a nyolcadik órája végén akár egy órás csúszássá is duzzadhat.

Az optimális irodaszer preferálása anyagi érdeke!

Az tehát nemcsak praktikum szempontjából kifizetődő, ha alaposan megválogatja - a legkisebb tételektől kezdve -, hogy milyen irodaszereket használ. Tudatos és végiggondolt döntésével száműzheti az életéből az idő- és energiafecsérlést, s mindennek tetejében hatékonysága, eredményessége fokozódhat, aminek a mértéke egyenes arányosságot mutat pénztárcája súlyával, vagyis helyes elhatározása nem kevés pénzt hozhat konyhájára, pontosabban irodájába.