Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Binder csipesz

 

Csípd össze az iratokat - a Bindercsipesz

A Bindercsipesz - vagy hétköznapi nevén iratcsipesz -, nem csupán a rendszerezés miatt fontos eszköz az irodában, vagy otthoni munkában. Segítségével sérülésmentesen foghatjuk össze a számunkra fontos iratokat. Többször felhasználható, ezért sokáig tudja munkafolyamatainkat segíteni.

Iratcsipeszeink legfontosabb tulajdonságai

Számos méretben és színben kaphatóak a csipeszek, ezzel is segítve a papírmunka átláthatóságát. Valamennyi bindercsipeszünk rozsdamentes, és nyom nélkül segíti az irataink összefogását.

Mosolyt csal a munkába

Különböző munkafolyamatokkal igen, némelyekkel nem annyira szeretünk foglalkozni. Vannak pozitív érzetű, de kellemetlen feladatok is. Azonban mindegy mi a szelektálás oka, a különleges emoji-csipeszeink mindenki arcára mosolyt csalnak. Ugye, hogy így a munka is könnyebben megy? A szivecskés kivitel pedig végképp kedves és szerethető.

Érdekességek

Az elsődleges felhasználásán túl, még számos területen a segítségünkre lehet a bindercsipesz. Segítségével rajztáblához is rögzíthetünk papírokat, vagy pénztartóként is használhatjuk kis csipeszünket. Azonban a felhasználás lehetősége itt még nincs kiaknázva, hisz kábelrendezőként, fényképtartóként, de még könyvjelzőként is jól funkcionálhat.

További kínálatunkért kattintson az irodaszer webáruház linkre!