Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Asztali rendszerezők, írószertartók

Az íróasztalok rendjének megteremtői az asztali rendszerezők és írószertartók. Kínálatunkban minőségi darabok tágas palettáját nyújtjuk, akár az írószereit szeretné átláthatóan kezelni, akár irodaszereinek keres rendezett tárolási módot. Bízza praktikus és esztétikus írószertartóra a tollak, kiemelők, egyéb kellékek átláthatóságát, az asztali rendszerezőkre pedig a papírmunka rendjét, mely esetében egyes típusokban még a telefonnak is van kialakított helye.

Az írószertartó minden íróasztal nagyszerű kiegészítő eleme, legyen szó bármilyen korosztályról is. Többféle verzióban, méretben és színben elérhetőek, rengeteg különböző funkcióval. Éppen ezért kiválóak kisgyermekek és üzletemberek számára egyaránt.

A rendszerezés egészen fiatal korban fontos témává válik, hiszen már a kisgyermekeket is arra tanítjuk, hogy játékaikat rendbe téve tárolják. Amikor aztán színesceruzákkal bőül repertoárjuk, később pedig megkezdik az iskolát és megkapják első tolltartóikat, szeretnénk, hogy írószereik is rendben legyenek. A legegyszerűbb módja a rend betartatásának, ha olyan írószertartót választunk neki, ami az ő ízlésüknek is megfelel, így szeretnek majd bele pakolni. Ezzel a módszerrel pedig már egészen fiatal korukban megtanítjuk őket a rendszerezésre, amely a későbbiek során még nagyon jól fog jönni mindenki számára.

Az írószertartók egyik legjobb tulajdonsága, hogy ma már rengeteg fajtája található meg a piacon, így bőven van miből választanunk. Az egyszerű, egyrekeszes az egyik legnépszerűbb darab, hiszen ebbe könnyen bele szórhatjuk a ceruzákat, tollakat, radírt, hibajavítót egyaránt. Azonban vannak többrekeszes verziók is. Van olyan változat, ahol több, egyforma tolltartó rekesz áll rendelkezésére azok számára, akiknek számtalan mennyiségű toll és ceruza van asztalukon, hogy kényelmesen elhelyezhetők legyenek. És vannak olyan típusok is, ahol különböző méretű rekeszekből áll az írószertartó, a rendszer szerelmeseinek kedvenc darabja lehet ez. Itt ugyanis mindennek megvan a maga helye, semmi nem keveredik semmi mással. A radír, az olló, a javító, a tollak és a ceruzák is szépen elszeparáltan kerülnek elhelyezésre ebben az esetben.

Az pedig, hogy milyen színű vagy éppen színkombinációjú az adott írószertartó már csak egyéni preferenciánk kérdése. Tükrözheti személyiségünket, de ugyanúgy visszaadhatja az adott enteriőr stílusát is. A lényeg, hogy szeressünk bele pakolni és konzisztensen használjuk íróasztalunk megfelelő állapota érdekében.

Asztali rendezők, avagy rend az íróasztalon

Rengeteg probléma adódhat abból, ha az íróasztalon nincs elegendő hely, könnyedén fel tudja borítani a munkaterületet, hogyha minden csak össze-vissza hever. Arról nem is beszélve, ha nem találunk valami apróságot, mondjuk a tűzőgépkapocs, gémkapocs. Ennek a problémának elkerülése végett érdemes beszerezni egy, vagy akár több írószertartót. Egyszerű, általában műanyagból készült eszköz, mely lehetőséget ad a tollak, ceruzák, jegyzettömbök rendezésére. Némelyik még akár az apró irodai kiegészítők elhelyezésére és rendszerezésére is.

A széleskörű választék lehetőséget ad arra, hogy a szobához igazítsuk kinézeti igényünket. Egészen az egyszerű szürke henger alakútól, a különböző mintás hengereken át, még a bonyolultabb, geometriai alakzatot kirajzoló darabig, szinte bármit megtalálhatunk. Egyes daraboknál a tároló részek közötti magasságkülönbség képes hangsúlyt adni külön a tollaknak, külön az elhasználtabb ceruzáknak vagy tollbetéteknek, radíroknak. Vannak olyanok is, melyek igazán kevés helyet foglalnak, de ha több dolgot tárolnánk, igazán nagy darabokat is találhatunk, mely biztosan segít áthidalni a rend és a köztünk álló hidat.