Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Lyukasztók

Rendezés:
Nézet:

Milyen a tökéletes lyukasztó?

A lyukasztó akkor nevezhető tökéletesnek, ha maradéktalanul ellátja a feladatát, vagyis lyukat varázsol a papírlapra: annyit, akkorát amennyit és amekkorát ön akar. Eddig rendben is vagyunk, de melyik variáció a legjobb? Egylyukú, kétlyukú? Ami tíz darab papírlappal is megbirkózik vagy aminek a huszonöt darabos kihívás sem jelent problémát? Piros, ezüst vagy kék színű? A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy megannyi variáció áll a rendelkezésére, tehát ahhoz, hogy rátaláljon az önnek tökéletes modellre, előbb érdemes felmérnie egyéni igényeit. Ezek azok a kritériumok, melyek személyenként és helyzetenként, sőt munkavégzési területenként változnak. Nem lehet és nem is kell egységesíteni éppen ezért a “tökéletességet”. Tehát nézzük, mi az, amire önnek szüksége van?

Ha nagyüzemi módon lyukasztja a papírokat, ha minden áldott nap a keze ügyébe akad egy halom lyukasztásra váró dokumentum, akkor nem lehet kérdéses, hogy a lehető legkomplettebb és legnagyobb kapacitásra képes típust érdemes preferálnia. Elaprózhatja, választhat mérsékelt hatékonyságú verziót, de ezzel hátráltathatja a munkavégzése eredményességét, és sikerét. Ha lassabban haladhat előre, ha a papírok szó szerint az útját állják, akkor hamar megbánhatja elkapkodott választását. Viszont amennyiben csak olykor-olykor egy-egy jól irányzott lyukasztásra van szüksége, akkor természetesen a tíz lapos variációk is abszolút megfelelőek.

A lyukasztó társává válhat a pörgős munkavégzésben!

Ha rátalált az igényeire szabott típusra, akkor boldogan tapasztalhatja, hogy munkája gördülékenyebbé, gyorsabbá válik, s hogy a papírok már nem akadályozzák, hála a kisgép optimális paramétereinek.