Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Lyukasztó - Mintalyukasztó

A lyukasztó az iratrendezés és az iroda kisgépek legfontosabb kelléke is egyaránt. Nélkülözhetetlen partnere az iratrendezőknek mivel többnyire kétlyukú változatával szoktuk kilyukasztani iratainkat mielőtt lefűzzük azokat. Kis méretének köszönhetően kevés helyet foglal asztalunkon mégis precízen elvégzi feladatát. Leginkább teljesítmény alapján érdemes választani attól függően, hogy hány lapot szeretnénk egyszerre egyforma helyen kilyukasztani. Ha a teljesítmény mellett a design is fontos sokszínű választékunkban biztosan nem fog csalódni. Vannak standard lyukasztók amik 5-15 lapot képesek egyszerre és egyforma helyen áthasítani és vannak amik 20, 50 vagy akár 100 lapot is egyszerre. Ezek a nagyteljesítményű lyukasztók. Irodaszer webáruházunk kínálatában az összes típushoz talál megfelelő tűzőkapcsot is.

Milyen a tökéletes lyukasztó?

A lyukasztó akkor nevezhető tökéletesnek, ha maradéktalanul ellátja a feladatát, vagyis lyukat varázsol a papírlapra: annyit, akkorát amennyit és amekkorát ön akar. Eddig rendben is vagyunk, de melyik variáció a legjobb? Egylyukú, kétlyukú? Ami tíz darab papírlappal is megbirkózik vagy aminek a huszonöt darabos kihívás sem jelent problémát? Piros, ezüst vagy kék színű? A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy megannyi variáció áll a rendelkezésére, tehát ahhoz, hogy rátaláljon az önnek tökéletes modellre, előbb érdemes felmérnie egyéni igényeit. Ezek azok a kritériumok, melyek személyenként és helyzetenként, sőt munkavégzési területenként változnak. Nem lehet és nem is kell egységesíteni éppen ezért a “tökéletességet”. Tehát nézzük, mi az, amire önnek szüksége van?

Ha nagyüzemi módon lyukasztja a papírokat, ha minden áldott nap a keze ügyébe akad egy halom lyukasztásra váró dokumentum, akkor nem lehet kérdéses, hogy a lehető legkomplettebb és legnagyobb kapacitásra képes típust érdemes preferálnia. Elaprózhatja, választhat mérsékelt hatékonyságú verziót, de ezzel hátráltathatja a munkavégzése eredményességét, és sikerét. Ha lassabban haladhat előre, ha a papírok szó szerint az útját állják, akkor hamar megbánhatja elkapkodott választását. Viszont amennyiben csak olykor-olykor egy-egy jól irányzott lyukasztásra van szüksége, akkor természetesen a tíz lapos variációk is abszolút megfelelőek.

A lyukasztó társává válhat a pörgős munkavégzésben!

Ha rátalált az igényeire szabott típusra, akkor boldogan tapasztalhatja, hogy munkája gördülékenyebbé, gyorsabbá válik, s hogy a papírok már nem akadályozzák, hála a kisgép optimális paramétereinek.