Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Feliratozógépek

Feliratozógépek

A feliratozógépeink választékában megtalálhatja a jó minőségű DYMO-t, ami remek társunk lehet az irodában és otthon is, kiváló címkenyomtatásával és egyszerű kezelésével. A feliratozószalag választékunkban megtalálhatja a feliratozógépéhez és igényeinek megfelelő szalagot és kiváló hatékonysággal használhatja. Az elemmel működő feliratozógépeink sokáig bírják, kézbe vehetőek és hordozhatóak, hogy helyileg bárhol könnyedén és egyszerűen használhassuk őket. Az irodában és otthon is segítségünkre lehetnek.

A feliratozógépek fejlettsége és mechanikus technikája miatt a címkéink erőteljesen strapabíróak és kopás mentesek lesznek. A festék nélküli, hőnyomtatás miatt nincs szükségünk plusz festékre, elég, ha a feliratozógépre és a feliratozószalagokra hagyatkozunk. A szöveg a szalag hátuljára kerül rá, ettől lesz tartós és kophatatlan. Az erős ragasztó miatt pedig megállja a helyét, nem csak a sima, de a rücskös, egyenetlen és erre kevésbé megfelelő helyeken is feltapad. Ha megfelelően választunk a címkénk egyéb megpróbáltatásokat is ki fog bírni, az UV-sugárzás ellen is védve lesz, sőt vízálló címkéket is tudunk nyomtatni.

Ezzel a technikával, a kitartó szalagokkal bármit fel tudunk címkézni és ezek hosszútávon fent maradnak! Nem kell aggódnunk a kopás, roncsolódás vagy leválás miatt. Akárhol használhatjuk őket, a minőség biztosíthat minket, hogy hosszútávú partnerünk lesz a munkában, otthon, vagy ahol épp használjuk. A megfelelő választással sok fejfájástól és gondtól kímélhetjük meg magunkat.

Miért jók a feliratozógépek?

A feliratozógépek sokféleképpen használhatóak. A megfelelő feliratozószalaggal hűséges társunk lesz, akár a munkában, de akár otthon is. A mai technikának köszönhetően elemmel, de akár anélkül működő feliratozógépet is választhatunk, ami hatékonyságának és méretének köszönhetően könnyen hordozható és egyszerűen használható. Otthon akár a gyerekre is bízhatjuk, szórakoztató lehet számára, ha ezzel vonjunk be a házi munkába és segíthet felcímkézni a konyhában a dolgokat, a betűkkel és olvasással is megismerkedhet.

A feliratozógépek sok mindenben segíthetnek. Sokan jobban preferálják a mindenki számára jobban olvasható nyomtatott betűket, mint a kézírást. Egy feliratozógép segít ebben. A konyhában a sokféle dobozunkat, az üvegekben vagy agyagtárolókban tartott hozzávalóinkat mind segít felcímkézni és elkerülni a félreértéseket, vagy csak meggyorsítani a folyamatokat. Ráadásul a mostanában előállított feliratozógépek a jó feliratozószalagokkal olyan minőségben képesek nyomtatni, amik a legtöbb megpróbáltatásnak ellenállnak. A szalagokra hátulról, hő segítségével kerül nyomtatásra a szöveg, tehát a kopástól már nem kell félnünk. És amíg maga a címke könnyen felragasztható, majd lefejthető, ha már nem szeretnénk a helyén tudni, addig rendkívül vízhatlan is tud lenni.

Feliratozógép típustól függ, hogy mennyire könnyedén tudjuk beletáplálni a szöveget, a manőver azonban egyiknél sem bonyolult. Azonban olyat is találni, ami nem csak egyszerűen a nyomtatott szövegre képest, de olyan funkciókat is találhatunk rajta, amikkel vastagbetűket írhatunk, létrehozhatunk szövegdobozt és aláhúzást is. Ez mind jelentősen megkönnyítheti a kategorizálásunk és a munkánk. A sok választható szövegezőszalag között rengeteg színt is találhatunk, amik ugyanezt a célt szolgálják. A rendszerezés egyre könnyebb lesz és ahogy a technika fejlődik egyre jobbak és egyszerűbbek lesznek a megoldások számunkra. Nem kell, hogy a jó és hatékony megoldások csak az irodánkra szorítkozzanak, otthon is bátran használhatunk professzionális gépeket.