Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Iratmegsemmisítők széles választékban, magas biztonsági szinttel, minden igényhez.

Az iratmegsemmisítők maximális védelmet nyújtanak az adatlopás ellen, és megkönnyítik a cég számára a bizalmas dokumentumok kezelésére vonatkozó szabályok betartását. A legkisebb személyi iratmegsemmisítőktől a nagy teljesítményű gépekig széles termékválaszték áll az Ön rendelkezésére, bármilyen irodai, vagy otthoni környezetbe szeretne iratmegsemmisítőt vásárolni. Védje adatait az illetéktelenek ellen! Rendeljen profi iratmegsemmisítőink közül, kedvező áron, ingyen szállítással. Gépeinkhez a hozzátartozó karbantartó olajat és hulladékgyűjtő zsákot is egy helyen meg tudja rendelni.

Az iratmegsemmisítő használata új élményekkel gazdagíthatja!

Az iratmegsemmisítő az irodai lét netovábbja, az igazi kedvenc, a legnagyobb segítség és egyben a legnagyobb örömmel használt eszköz. Ha már érezte azt, hogy belefullad az ön fölött tornyosuló papírhalomba, ha gondolkodott azon, hogy legszívesebben az iratok nagy részét apró fecnikre tépné, akkor valószínűleg önnek sem közömbös az a pillanat, amikor mindezt legálisan megteheti. Hiszen a bürokrácia világában nemcsak lényeges papírok látnak napvilágot, hanem olyanok is, melyeket idővel, előbb-utóbb nyugodt szívvel semmissé tehet. Így az archiválásra sem kell energiát szánnia, és a tárolás sem fogja lemeríteni véges kapacitásait. A megsemmisítés módja nem mellékes.

Akadnak olyan dokumentációk, melyek fontos, cége életének szempontjából akár titkos adatokat tartalmaznak. Ezek azok az iratok, melyek nem dobhatóak ki a kukába. Az pedig mégsem járja, hogy puszta kézzel kelljen darabokra tépnie a szemétnek kikiáltott papírlapokat. Az előállított, de meg nem tartandó iratok mennyisége sem lényegtelen, hiszen több kiló papírral esélytelen megküzdenie, segítség és gépi támogatás nélkül. Szerencsére ma már a fentiek nem jelenthetnek kihívást. Míg egykor sokan a tüzelést választották (ha volt kerttel büszkélkedő ismerősük, akire rábízhatták ezt a nemes feladatot), mint egyetlen kézen fekvő lehetőséget, addig ma egy, direkt erre a területre specializált irodatechnikai kisgép beszerzésével pontot tehet a megsemmisítés problematikájának végére.

Az iratmegsemmisítő hasznot hajthat önnek!

Az iratok megsemmisítése a kínálatunkban kapható gépek bármelyikével: gyors, eredményes, precíz és élvezetes. Utóbbi leginkább azért fontos jellemvonás, mert a papírok gyártása kevésbé megy élményszámba. A tempós feladatvégzésnek köszönhetően több ideje juthat a munkájára, ráadásul a megsemmisített halmok hiánya kifejezetten átláthatóvá teheti íróasztalát és irodai közegét. Ne lepődjön meg azon, hogyha az első időkben akár egy-egy papírlappal is lelkesen járul a gép elé, hiszen a gépezet működése lenyűgöző, a fecnik látványa pedig függőséget okozhat. Különböző színű modellek közül válogathat, így irodájának látképéhez igazíthatja döntését.