Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Laminálógépek széles választékban A/4-es és A/3-as méretben.

A laminálás során a dokumentumra kerülő műanyag bevonat nem csak tartósabbá teszi azt, hanem lényegesen jobb minőséget, professzionálisabb külsőt is kölcsönöz annak. A laminálás kiemeli a színeket és a kontrasztot, a laminált dokumentum pedig ellenáll az ujjlenyomatoknak, nedvességnek, gyűrődésnek. Célszerű laminálni prezentációk kinyomtatott oldalait, ajánlatok fedőlapjait, gyakran használt dokumentumokat, melyeket szeretne hosszabb távon megőrizni. Laminálógép rendelés, kedvező árakon, raktárról. Rendeljen laminálógépeink közül kényelmesen, pár kattintással A/4 és A/3 méretű lamináláshoz egyaránt. Áruházunkban megtalálja a hozzá tartozó lamináló fóliát is így nem kell tovább keresgélnie, mindent egy helyről be tud szerezni.

Miért fontos a laminálás?

Az első benyomás minden téren nagyon fontos. Amit a külsőnk mutat a világnak az alapján vagyunk megítélve. Ez a dokumentumainkkal sincs másképp. A laminálás a legjobb, legegyszerűbb és divatos módja annak, hogy iratainknak minőségi külsőt kölcsönözzünk, valamint tartóssá és stapabíróbbá tegyük azokat. A laminálás kiemeli a színeket és a kontrasztot, valamint a laminált dokumentumokon nem észlelhetünk ujjlenyomatokat, ellenállnak a nedvességnek és gyűrődésnek egyaránt. Praktikus laminálni a prenzentációk kinyomtatott oldalait, ajánlatok vagy füzetek fedőlapjait, fotókat, étlapokat, gyakran használt iratanyagokat vagy bármi mást amit hosszabb távon szeretnénk megőrizni, vagy minőségét növelni.

Sosem adatik meg másodszor az első benyomás! Törekedjen hogy az kifogástalan legyen!

Irodában, óvodában, iskolában vagy akár otthon használják a lamináló gépeinket, lényeges kérdés hogy hogyan is kezdjünk hozzá, valamint melyik a jó választás számunkra.

Áruházunk kínálatába olyan gépeket és fóliákat válogattunk melyekkel a laminálás gyors és egyszerű lesz. Könnyű laminálni, ha már egyszer elsajátította az alapokat, hogy minél jobbat hozzon ki a sokoldalú otthoni, iskolai vagy munkahelyi gépekből.

Ha megtalálta az Ön igényeihez leginkább megfelelő gépet rendelje meg kényelmesen, pár kattintással, akár ingyen házhoz szállítással.

Hasznos tanácsok a lamináló gépek és lamináló fóliák használatához:

Fontos anyagainak laminálása előtt ajánlott elvégeznie egy teszt-laminálást egy hasonló típusú papírral, hasonló méretű és vastagságú fóliával, hogy meggyőződjön arról, hogy a megfelelő fóliát választotta-e.

Soha ne helyezzen a gépbe lamináló fóliát üresen! Mindig tegyen bele papírt!

Ha a lelaminált anyagokat méretre szeretné vágni, azt mindig laminálás után tegye meg!

Próbálkozzon különféle mikron vastagságú és típusú fóliákkal is és tapasztalni fogja, hogy milyen sokféle végeredményt érhet el a különböző anyagokkal legyen az matt vagy fényes.

A laminálás célja, hogy dokumentumai, bemutató anyagai, fotói, füzetei dekorativak és tartósak legyenek. Csak az Ön fantáziája szabhat határt. Íme néhány példa arra, hogy milyen dokumentumokat célszerű laminálni: előadások anyagai, prezentáció, kinyomtatott táblázatok, fényképek, nyitva-zárva tábla, bejárat-kijárat tábla, étlap, ültetési rend. .stb.