Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Spirálozógép

A kiváló minőségű műanyag és fém spirálozó gépek, valamint azok kellékanyagainak (spirálok, elő- és hátlapok) széles választéka segíti vásárlóinkat abban, hogy kinyomtatott dokumentumaikat ízlésesen kötetbe rendezzék. A minőségi gépekben rejlő egyedülálló technológiák még egyszerűbbé, gyorsabbá, biztonságosabbá teszik a velük való munkavégzést, kellékanyagaink pedig hosszú távú, tartós minőséget biztosítanak vásárlóink számára. Válogasson több mint 30 féle spirálozógép közül! 

Spirálozógép

Egy szépen lefűzött spirálozott dokumentum az igényesség első benyomását kelti, mely az üzleti életben akár komoly versenyelőnyhöz is juttathat minket. Legyen szó árajánlattól kezdve egy tervezetig bármilyen iratról, nívósabbnak hat egy spirálozott dizájn, mint egy mappába zárt papírköteg, vagy épp egy laza összetűzés. Ehhez a munkafolyamathoz pe- dig elkél az irodában egy spirálozógép.

Spirálozási technikák

Az esztétikus spirálozott dokumentumok elkészítéséhez széles palettán kínáljuk az erre alkalmas minőségi gépeinket. Csak ritkán van szüksége erre a technikára? Akkor az al- kalmankénti használatra ideális kézi eszközök kiváló választás lesz, legyen szó műanyag, vagy fémspirálozásról. Amennyiben professzionálisabb gépre van szükség, amely segít- ségével napi szinten végezhetjük különböző igények szerint a lefűzést, akkor előnyös elektromos verziót választani a manuális helyett.

Minőség

Az irodai munka során nem tölthetünk időt beragadt papírokkal, vagy nehezen üríthető tar- tályokkal. Vásárlóink visszajelzései alapján is kijelenthetjük, hogy praktikus gépeink rend- kívül megbízhatóak, pontos és stabil lyukasztást tesznek lehetővé, a munkafolyamatok gyorsak, és problémamentesek. A kimagasló minőség biztosítékán túl 2 év garanciával is szolgálunk.

További papír írószer termékeink a linkre kattintva érhetőek el!