Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Írószerek

Az írószerek alapvető kellékei irodánknak, ezért széles körben forgalmazunk írószereket, legyen az ceruza,golyóstoll, zselés toll, alkoholos filc, filctoll, szövegkiemelő, tűfilc, ügyféltoll vagy akár táblafilc. Mindent egy helyről országos kiszállítással. 

Papír írószer nélkül nem élet az irodai élet!

A papír írószer az irodai lét alapvető kelléke, legyen szó papírlapokról (dokumentációhoz, nyomtatáshoz, faxoláshoz vagy fénymásoláshoz használva), jegyzetfüzetekről és noteszekről (amik a legjobb szolgálatot a farzsebben vagy kézközelben lapulva tehetnek), dossziékról és irattárolókról (melyek az archiválás éllovasai, és a rendteremtés nagymesterei), valamint az egyéb kiegészítők. Az bátran kijelenthető, hogy konkrét terméktől függetlenül ezek azok az irodaszerek, melyek nagymértékben megkönnyíthetik a munkáját: hatékonyabbá, eredményesebbé, sikeresebbé varázsolva azt. Ám, ha erre képes egyetlen, jól megválasztott írószer, akkor vajon mi történik akkor, ha mégsem dönt optimálisan? Bizony rengeteg időt, energiát és pénzt fecsérelhet el akkor, ha mégsem az ideális variációkból tárazott be. Hogy miért?

Abban a pillanatban, hogy a papír minősége nem megfelelő: szakad, sérülékeny, és a funkciója ellátására nem alkalmas gyakorlatilag csak bosszúságot, idegeskedést és időveszteséget zsebelhet be. Gondolja végig mi történne akkor, ha ez minden egyes kiegészítő esetén megismétlődne? Akkor a nap végére órás csúszást könyvelhetne el magának, csak azért, mert nem megfelelő lóra, pontosabban írószerre tett. A füzetek kiválasztása során is kizárólag a megbízhatóságra való törekvés az egyetlen, kifizetődő stratégia. A borítékok és tasakok jó szolgálatot tehetnek önnek postázás esetén, de az irodájában, a különböző iratok szelektálásában, tárolásában és elkülönítésében is főszerepet játszhatnak. A légbuborékos darabok ráadásul extra védelmet biztosíthatnak akár a mechanikai hatásokkal, akár a porszennyeződéssel szemben. Ha végig nézi a készletünkben szereplő termékeket, akkor konstatálhatja, hogy nálunk a minőség preferálása nem kompromisszum kérdése. Vagyis, ha ránk alapozza beszerzését, akkor garantáltan nem bánja meg a döntését.

A papír írószer a keze alá dolgozhat!

Helyes elhatározása nyomán olyan írószerekkel gazdagíthatja munkahelyi életét, melyek nem, hogy nem hátráltatják, egyenesen támogathatják sikeres munkavégzésében, melynek a tempója így gyorsabbá, az eredményessége pedig fokozottabbá avanzsálhat.