Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Tűfilc és rostiron

Tűfilc és rostiron 

Hasznos, és egyre inkább trendnek számít tűfilccel írni. Miközben számottevő szektorban szakmai szempont szerint is elengedhetetlen a jó minőségű változatok használata, vegyük csak az egyszerű vonalzó melletti rajzolás kérdését. Innen pedig adódik, hogy nem csak az irodában, de az iskolában és otthon is fontos létjogosultsága van.

A kitörölhetetlen előnyök

Fontos dokumentumoknál prioritást élvez a tűfilc más írószerekkel szemben, mivel fényálló és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, így az általa írt, vagy rajzolt munkák hosszútávon maradandóak lesznek. A tűfilcek tehát nem halványodnak, vagy kopnak el az évek alatt, és nem is kitörölhetőek a lapokról. Természetesen a megfelelő minőségű papírlap is alapvetően fontos, és hozzátesz a tűfilcek megjelenésére és tartósságára.

Tűfilc a gyakorlatban

Tűfilc válogatása közben nem csupán a külcsínre és színek pompázatos variációjára érdemes odafigyelni, hanem arra is, hogy milyen feladatra vásároljuk ezeket az írószereket. A 0,3, vagy 0,4 milliméteres darabok tökéletes mérnöki, precíz munkához, bár van aki szereti a sikkes írás érdekében használni őket. A 0,8 milliméteres szintén elegáns íráshoz, vagy rajzoláshoz ideális. Bár nem utántölthetőek, de élettartamuk kimagaslóan hosszú és a legutolsó pillanatig megbízható, egységes és folyamatos írásképet biztosítanak.

További irodaszer, és papír írószer termékeinket a linkre kattintva találja!