Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Iskolaszerek

Iskolaszerek széles választékban. Minden ami az iskolába kell. Legyen az iskolatáska, tolltartó vagy bármilyen iskolaszer, webáruházunkban mindent megtalál, hogy jól induljon a tanév. Válogasson 21 kategória több ezer terméke közül. 

Az ideálisan kiválasztott iskolaszerek könnyebbé tehetik a tanulást!

Az iskolaszerek beszerzése évről-évre kihívást jelentő feladat. A gyermekeknek ugyanis a nagyfokú minőség nem minden, a kinézet is számít. Azok a kellékek a szemükben tökéletesek, amikre szívesen nyomnak egy virtuális lájkot. Szerencsére a készletünkben sokszínű termékpaletta várja a kíváncsi tekinteteket. Az internetes felület könnyen és gyorsan kezelhető, az illusztrációk pedig segíthetnek abban, hogy a döntéshozás ne jelentsen idegtépő kihívást.

Mik azok a kellékek, amik nem maradhatnak ki a sulira hangolt bevásárlásból?

Füzetek: különböző méretekben, változó mintázattal. A kockás és vonalas variációk mellett a sima (üres) verziókat sem érdemes nélkülöznie. Spirál kialakítású típusokon kívül a hagyományos ragasztású alternatívákat is beszerezheti. Általában A4-es és A5-ös nagyságú variánsok a leggyakrabban használtak, s az intézmények részéről is ezek a méretűek szerepelnek az elvárások között.

A tollak, ceruzák és radírok fogyóeszközök, ezért nem érdemes elapróznia az elraktározásukat. Arról nem is beszélve, hogy a lehetőségek tárházának ajtaja a végtelenbe nyílik. Radíros ceruza, állítható színű toll vagy éppen toll alakú radírszett az, amit a leginkább praktikusnak ítél? Nálunk könnyedén a kosarába teheti elképzelései tárgyát. A tolltartó kapacitását érdemes ahhoz igazítania, hogy mennyi írószert kíván belepakolni. Ha a körző, és a vonalzó is a tartóban találna otthonra, akkor különösen fontos a tágas, és több fiókos kialakítású modell preferálása. Persze, ha ennél lényegesen szűkösebb a keret, már ami a használt írószerek mennyiségét illeti, akkor a kisebb típusok is nyerőek lehetnek. A dossziék a különböző papírok rendezésében jó szolgálatot tehetnek, például a rajzpapírok kategorizálásában verhetetlenek, de a felmérők, és egyéb dokumentumok is jól kezelhetőek a segítségükkel.

Az iskolaszerek vidámabbá tehetik a szeptembert!

Bár az iskolakezdés nem feltétlenül generál jókedvet a diákokban, de azért egy-egy telitalálatos toll, ceruza, dosszié, tolltartó, körzőszett vagy extra radír láttán nincs az a nebuló, akinek ne görbülne mosolyra a szája.