Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fiskars ollók - kiváló vágóteljesítmény és legendás tartósság

fiskars-ollok

Fiskars ollók - kiváló vágóteljesítmény és legendás tartósság - megérkeztek a webáruházunkba

Világszerte, már 5 évtizede népszerű narancssárga nyelű ollók igazi design-ikonná nőtték ki magukat. Ollókínálatuk ma már nagyobb, mint valaha. Így nem számít, hogy milyen nehéz, speciális vágási feladattal néz szembe, abban biztos lehet, hogy nálunk megtalálja az Önnek leginkább megfelelő ollót!

Fedezze fel a design-ikont

1967-ben a Fiskars forradalmasította az ollókról alkotott képünket. A Fiskars ollója nemcsak könnyebb, kényelmesebb és kezelhetőbb volt, mint a nehéz kovácsolt ollók, hanem a vágási teljesítmény tekintetében is bámulatos előrelépést hozott.
Világszerte ismert ollóinkat manapság kiváló vágóteljesítményük és legendás tartósságuk miatt kedvelik. Akár ételt készít, akár varr, a garázsban dolgozik vagy a gyermekeivel kézműveskedik, van az ön számára tökéletes ollónk!

Anyu speciális ollója

A könnyű, ergonomikus formatervezett kivitel annyira bevált, hogy sok otthonról dolgozó varrónő elrejtette kedvenc ollóját a többi családtag elől, hogy csak a saját, speciális céljaira használhassa.

Több mint 1 milliárd eladott darab

A narancssárga nyelű Fiskars ollókat a fantasztikus formaterv világszerte annyira népszerűvé tette, hogy az értékesítés kezdete óta, már több mint 1 milliárd darabot gyárottak.

Fiskars olló választékunkat itt találja: Fiskars ollók