Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Mit mivel érdemes ragasztani?

Mit mivel érdemes ragasztani?

Ha besétálunk egy papírboltba, vagy esetleg online nézelődünk, rengeteg ragasztásos módszerrel találkozhatunk. Természetesen a kiváltó ok ezerféle lehet, ami miatt ilyet szeretnénk vásárolni, de mindegyik fajtának megvan a maga előnye és hátránya, sőt, szinte különböző funkciókat érintő kategóriákba sorolhatjuk őket.

Ragasztó stift

Óvodából, esetleg még általános iskola elejéről ismerős lehet. A kreatív remekművek alapja, ezzel ragasztottunk kis virágokat egy rajzra, ezzel próbáltunk minden kézzel készített csodát összetartani. Nehéz pont eleget használni, de valahogy a végére, akármennyire is óvatos az ember, biztos hogy ragasztós lesz a keze.

Cellux

A guriga, mely mindenen segít. Legyen az egy megtört töltőkábel, vagy akár egy fontos információ, amelyet valahogy látható helyre kell helyeznünk. Elszakadt füzetlapon is segíthet, hogy ne tépődjön tovább. Kicsit erősebb változata a szigetelőszalag, mely már kicsit nagyobb dolgok ideiglenes megjavítására szolgál.

Ha kicsit kreatívabb vizekre evezünk, nagyjából funkcióban megegyezik, de folyékony formájú hagyományos ragasztó is létezik. Ember válogatja, melyiket helyezi előtérbe.

Gyurmaragasztó

A kreatív ötletek igazi támogatója, ha falra szeretnénk tenni valamilyen nem túl nehéz tárgyat, képet. Nevéből eredően is, felépítése szinte megegyezik egy átlagos gyurmáéval, azonban anyagi összetételének segítségével szinte bármilyen felületre feltapad.
Segíthet dekorálni egy szobát, finom mintát hagyva maga után akár még ténylegesen falra is ragasztható, tökéletes lehet kinyomtatott képek elhelyezésére, teendők feltapasztására.

A fenti termékkategóriákat megtalálja irodaszer webáruházunk kínálatában