Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ózon generátor OG-MED-151-5G

Egységár: 0,00 Ft/darab
Cikkszám: 28.00154
Elérhetőség: Rendelésre

Az ózon igen erős oxidáló és vírusölő hatással rendelkezik. Jóval hatékonyabb a vírusok és baktériumok elpusztításában, mint a napjainkban erre a célra leggyakrabban használt klórgáz. Ezért az ózonos fertőtlenítés után sokkal kisebb arányú a mikroorganizmusok újragyarapodása, mint a klóros fertőtlenítés után.

HE-161A - hordozható, nagyteljesítményű, ipari ózongenerátor egy 3 órás manuális időzítővel ellátott, 2 db ózonmodullal, 30 vagy 15 g/óra (30.000 vagy 15.000 mg/h ) ózonkibocsátással rendelkező készülék, megközelítőleg 198 m2-hez. . Kis helyigényű és súlyú, ezért tulajdonképpen bárhol használható ózongenerátor: házban vagy lakásban, irodában, gépjárműben vagy hajón, szinte mindenütt. Igen hatékony a kellemetlen szagok megszüntetésében. Mindenféle rossz szagot eltávolít, penészszagot, cigarettafüstöt, háziállatok szagát, festékszagot, különböző aeroszolok, vegyszerek után maradó szagokat, tűzkár, vízkár után, konyhai sütés-főzés után visszamaradt kellemetlen szagokat és számos egyéb, a levegőben szálló irritáló anyagot.

Megöli és eltávolítja a penészgombákat. Segít megszüntetni a penészedést, üszkösödést és egyéb mikroszkopikus gombákat is elpusztít, gátolja a szaporodásukat. Így ez a készülék a kutyák egészségét károsító Microsphorum canis feltűnése esetén is hatékony fertőtlenítést biztosít.

Tulajdonságok:

- Hatékony, alacsony zajszintű, hordozható. Kicsi a súlya és nem nehéz karbantartani.
- Kiváló minőségű elektronikus alkatrészek,  2 db ventilátor.
- Hűtőborda az ózonlap hőmérsékletének csökkentésére.
- Acélból készült szűrőrács a levegőben szálló nagyobb részecskék visszatartására.
- 15 g – 30 g választható ózontermelés, 3 órás időzítő a különböző igényekhez.
- 6 db kiváló minőségű kerámia ózonlap, több mint 3.000 óra működési idő.
- Garancia: 2 év

Szett tartalma: Ózongenerátor (ózonlappal), tápkábel, használati útmutató.

Műszaki adatok:

 Megnevezés: Ózon generátor

 Modellszám: HE-161A

 Ózontermelés: 30 gramm / óra

 Áthaladó levegő mennyisége: Max. 150 CFM (4,45 m³/perc)

 Hálózati feszültség: 220 V

 Max. teljesítmény: 240 W

 Méretek: 205x180×260 mm

 Tanúsítvány: CE, ROHS

 Zajszint: 45 dB

 Alkalmazási terület nagysága: >300 m2

 Nettó tömeg: 4.5 kg

 Termék színe: fekete/szürke

 Ózonlap: 6x 105mm*50mm (tartozék, élettartama kb. 3.000 üzemóra)

 Időzítés: max. 180 perc

HASZNÁLATA:
Levegő, klímatisztítás, fertőtlenítés egy lépésben. Egyszerű berendezés, amit bárhol és bármikor tudunk használni hálózati feszültségről. Megszűnteti a különböző eredetű szagokat, friss, tiszta levegőt biztosít. Csökkenti a pollenek okozta allergiás tüneteket. Elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat. Használata gyors és egyszerű.

FIGYELEM: A magas koncentrációjú ózon károsíthatja az emberi testet, ezért TILOS a kezelt helyiségben tartózkodni a készülék működtetése közben!Használata közben növények és állatok nem tartózkodhatnak a kezelt helységben, mérgezést vagy akár pusztulást is okozhat!

Helyiségben: Gondoskodjon arról hogy senki ne tartózkodjon a helyiségben, ahol a készüléket használja. Csukja be az ajtókat és ablakokat. Kapcsolja be a klímaberendezést, amennyiben van. Állítsa be az időzítőn a működési időt (0-180 perc), és hagyja el a helyiséget. A beállított időt követően az ózon generátor automatikusan leáll. Amennyiben szükséges ismételje meg a tisztítást, csak és kizárólag akkor miután alaposan kiszellőztetett legalább 30 percen keresztül. Nyissa ki az ablakokat és szellőztesse át a helyiséget.
 
Gépjárműben: Helyezze a készüléket a lábtérbe, a légbefúvó rendszert állítsa belső keringetésre. Csatlakoztassa a tápkábelt, és válassza ki a szükséges teljesítményt. Állítsa be az időzítőn a működési időt (tipikusan 10-20 perc), és hagyja el a gépkocsit. A beállított időt követően az ózon generátor automatikusan leáll. Amennyiben szükséges ismételje meg a tisztítást, csak és kizárólag akkor miután alaposan kiszellőztetett legalább 30 percen keresztül. Húzza le az ablakokat és szellőztesse át a kezelt gépjárművet.

Irodaszer webáruházunk kínálatában minden olyan termék megtalálható melyre cége működéséhez szüksége van.

Irodaszer termékek, fénymásolópapír, irodai kiegészítők, iratrendező, genotherm, tintapatron, toner. Rendelését országosan kiszállítjuk 24-48 órán belül!

Nagyobb mennyiség, pályázati beszerzés, intézményi irodaszer ellátás esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

Leírás és Paraméterek

 Kérdése van, esetleg nem találja a terméket amit keres? Irodaszer webáruházunk ügyfélszolgálata készséggel áll rendelkezésre!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!