Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Fénymásolópapír

Fénymásolópapír akciós áron, széles választékban.
Rendeljen online, kényelmesen, ne cipelje, ajtajáig visszük!

A környezettudatos cégek törekednek az újrahasznosított fénymásolópapír egyre szélesebb körben történő felhasználására. Napjainkban egyre fontosabb szerepet tölt be az erdők, fák, környezetünk védelme, mégis elengedhetetlen az irodai munkához széles körben használt fénymásolópapír. Manapság még mindig sok emailt és dokumentumot nyomtatunk ki.  Éppen ezért papír, irodaszer webáruházunkban a normál fehér A/4-es 80 grammos fénymásolópapírok mellett, megtalálhatók újrahasznosított, magas minőségű, irodai papírok, teljes körű felhasználásra. Lézer és tintasugaras nyomtatáshoz, fax és egyéb készülékekbe.Főbb márkáink: Canon, Xerox, IQ, Multi Copy, Color Copy...

A fénymásolópapír kiválasztásának lépései

A fénymásoló, nyomtatópapír kiválasztása nem feltétlenül egyszerű feladat, ha nem kívánja elkapkodni és ha minőségi alternatívát keres. A választék széles spektrumon mozog. Mindenek előtt érdemes megállapítania, hogy mekkora méretű variáció az önnek, pontosabban nyomtatójának megfelelő? A3 vagy A4? A papír súlya sem mellékes. Ha végig nézi a kínálatunk tagjait, akkor láthatja, hogy 80, 90, 100, 120, vagy éppen 160 grammos variánsok is a rendelkezésére állnak. Mindennek tetejében tudatos elhatározását környezetbarát döntéssel fejelheti meg, hiszen ilyen jellemvonásokkal megáldott verziók is elérhetőek.

A végeredmény szempontjából, vagyis a nyomtatás milyenségét nézve egyáltalán nem mellékes, hogy pontosan mely jellemzőkkel megáldott papír mellett teszi le a voksát. Nyilván az sem elhanyagolható tényező, hogy a papírt milyen jellegű fénymásolásra, nyomtatásra alkalmazná? A képek, grafikai elemek vagy éppen diagramok egészen másképp jelennek meg adott esetben egy minőségi papíralapon, mint az egyszerű írásos anyagok. Az a legjobb stratégia, ha több típust is tart irodájában,  felkészülve a különböző feladatok elvégzésére. A környezetbarát technológia ma már nem számít luxusnak, sőt inkább elvárásként merül fel az alkalmazása. Ha újrahasznosított fénymásolópapír után kutat, ha szívén viseli bolygónk egészségét, akkor jó helyen jár. A modern, innovatív eljárásoknak hála ezek a termékek is magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek, ráadásul különböző paraméterekkel elérhetőek.

A fénymásolópapír, nyomtatópapír feketén-fehéren és színesben is láttathatja a világot!

Ha egyedi igényeit és kritériumait felmérte, akkor a széles választékot kínáló készletünk tagjai közül egyszerűen megvásárolhatja azokat a típusokat, melyek maradéktalanul összhangban vannak elképzeléseivel.