Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Spirálozza és rendszerezze irodai dokumentumait!

spiralozogep

A spirálozógép része az általános irodai berendezéseknek, akár napi szinten használt dokumentumait is rendszerezheti így, nem csak az egy-egy különlegesebb alkalomra készült prezentációs anyagokat. De milyen dokumentumokat érdemes spirálozni?

Belső dokumentumok

Adóbevallás

Sokkal egyszerűbben és rendezettebben készülhet az éves adóbevallásra, ha az ezzel kapcsolatos dokumentumait lespirálozza, így elkerülhető, hogy akár egy-egy oldal elvesszen.

Üzleti tervek/céges iratok

Úgy tűnhet mintha céggel kapcsolatos iránymutatásokra csak a nagy vállalatoknak lenne szükségük, de a kis- és középvállalkozásoknak is célszerű meghatározniuk küldetésüket, illetve a különböző iránymutatásokat. Egy szépen spirálozott összefoglaló dokumentum referenciaként is szolgálhat.

Használati útmutatók

Ha olyan cégnél dolgozik, ahol különböző berendezéseket, gépeket használnak, akkor célszerű lehet ezek használati útmutatóját is spirálozva tárolni, így bármikor könnyen elérhetőek.

Személyre szabott üzleti tervező

Egy személyre szabott üzleti tervező segítheti az Ön és kollégái munkáját is. Ilyen tervezők létrehozásával könnyebben számon tarthatja a kulcsfontosságú programjait, rendszeres rendezvényeket, konferenciákat.

Külső dokumentumok

Ajánlatok

Egy lespirálozott üzleti ajánlat profizmusra utal.

Üzleti tervek

A spirálozott üzleti tervek amellett, hogy jó benyomást keltenek, az üzleti stratégiát strukturáltan foglalhatják keretbe, átfogó, világos és tömör dokumentumot kínálva.

Prezentációk

Egy erőteljes prezentációval le lehet nyűgözni a partnert, de ahhoz, hogy az érdeklődés hosszútávon fenntartható legyen, érdemes a prezentációs nyomtatott, spirálozott verzióját is odaadni a partnernek.

Brosúrák

Szakkiállításokon, vagy potenciális vásárlók esetén nagyon fontos a részletes információk megadása. Professzionális, spirálozott dokumentumok használatával, például partner látogatásokon, értéket kommunikálhat anélkül, hogy jelentős költséget áldozna rá.

Tekintse meg spirálozógép kínálatunkat!

Előző bejegyzésünkben a laminálásról írtunk!

Széles irodaszer kínálatunkat ide kattintva érheti el!