Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Aroma diffúzor

Egy aroma diffúzor sokkal hasznosabb nem csak otthon, hanem egy irodában is, mint hinnénk. A száraz helységek több egészségügyi gondhoz is vezethetnek, ezért használnak többen párásítót, sokszor valamilyen illóolajjal. Nem csak nedvesíti a levegőt, de kellemes illatokkal lepi be a környezetét.

A különböző illóolajok pedig aromaterápiás eszközként szolgálhatnak a párásítóval együtt. Különböző illatok különböző jó hatást gyakorolnak a szervezetünkre, a diffúzor pedig segít ezt elhinteni az egész szobában, irodában. Szerencsére működése során nem bocsát ki hangot, nem lesz idegesítő háttérzaj.

Nem melegszik fel, az ezzel járó kellemetlenségektől sem kell tartani. Nem kell rá aktívan figyelni, többféle aroma diffúzor már programozható. Ha kiürül belőle a folyadék, kikapcsol, de azt is be tudjuk állítani rajta, hogy ettől függetlenül mikor álljon le és induljon el újra.

Amiatt sem kell aggódni, hogy otromba kinézetével belerondít a környezetbe, hiszen többféle színben és formában lehet találni. Első ránézésre egy egyszerű dísznek is tűnhet, szemet gyönyörködtető és irodánkat is képes otthonosabbá varázsolni.