Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Illóolajok

A Panarom illóolajok lehetőséget nyújtanak az embereknek, hogy egy egészen új szempontból visszatérjenek a természethez és valami lágy, naturális megoldást találjanak egészségügyi vagy lelki gondjaikra. A jó illóolaj a növények kvintesszenciáját tartalmazzák, magát a növényt, ami természetéből fakadóan közel áll az emberhez. Ezek az illatok egy aroma diffúzor segítségével belepik a lakásokat, irodákat és tudat alatt segítenek, pozitív irányba irányítják a testünket és lelkünket.

Már csak egy darab növény egy hosszú folyamat eredménye, a Nap, víz és föld összefogásával születik, a benne létrejövő enzimekkel mindez az elem lesz az olaj alapja. Ezt az anyagot általában lepárolják, a citrusféléket pedig préselik, így keletkezik az az illóolaj, amit a diffúzorokba csepegtetve különböző jótékony hatásokat érhetünk el.

Mind ezekben az illóolajokban megtalálhatók azok a növényi zsíroldékony hatóanyagok, amiket máshogy nem tudnánk bevinni a szervezetünkbe és ezek a biokémiai molekulák hatnak ránk, fertőtlenítenek, de akár baktericid és gombaölő hatásuk is van.