Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Felírótábla és villámzáras mappa

Felírótábla és villámzáras mappa

Előadásokon, rendezvényeken, vagy konferenciákon kiemelt jelentőséggel bír, hogy asztal nélkül is lehetőségünk legyen jegyzetelésre. Persze, az irodában is nagyon hasznos eszköz, ha épp nem egy asztal mellett ülünk, vagy akár utazás közben is - persze, ha nem mi vezetünk.

Tábla és csiptető

A “csiptetős táblaként” is köztudatban lévő felírótábla tehát, egyszerre szolgál alátétként, és több A/4-es lap összecsíptetéseként funkcionáló eszközként. Rendkívül praktikus, klasszikus formáján túl számos színválasztékban és dizájnban elérhető. A felírótábla valóban mindig a kényelmet szolgálja, a különböző megoldások is ennek az igénynek kedveznek. Ilyen például a tolltartóval ellátott verziója, vagy épp a sarokzsebbel ellátott típusa. Így valóban mindig nálunk lehet egy teljes értékű jegyzetpult, ráadásul a legtöbb kivitel akár 85-100 lap kényelmes befogadására is alkalmas.
Míg az irodákban az A4-es méretű táblák a közkedveltek, addig a miniverzió leginkább az éttermekben a pincéreknek kedveznek. Kínálatunkban található munkánkhoz illeszkedően egyszerű, vagy fedeles felírótábla is, és az anyaghasználatban is széles választékot nyújtunk. Létezik PVC borítású, vagy akár prémium polifoam tábla is, de fából készült csiptetős táblát is kínálunk.

Széles irodaszer, valamint papír írószer termékkínálatunkat a linkre kattintva érheti el!