Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Iratrendező

A mindennapi irodai munka elengedhetetlen kelléke az iratrendező. Széles körben használjuk, legyen az akár számlák lefűzése, nyomtatott megrendelések, árajánlatok archiválása. Az iratrendező segítségével praktikusan tárolhatjuk iratainkat melyeket könnyedén vissza tudunk keresni. A dokumentumok lefűzéséhez csak egy irodai lyukasztóra vagy egy lefűzhető genothermre van szükségünk. Leginkább 5 cm és 7,5 cm gerincvastagsággal rendelkeznek, valamint cserélhető címkével, hogy könnyedén tudjuk áthelyezni iratainkat egyik iratrendezőből a másikba. A standard darabok mellett forgalmazunk magas minőségű, kiváló formatervezett design iratrendezőket is amikkel színesebbé tehetjük irodánkat.

Az iratrendező rendet teremt!

Az iratrendező az a kellék, aminek a segítségével egy csapással, vagy legalábbis néhány jól irányzott mozdulattal a káoszból átláthatóságot teremthet. A papírok világát éljük, a bürokrácia kora pedig ennek megfelelően azzal jár, hogy dokumentációt dokumentációra halmozunk. Ezzel a jelenséggel nem lehet mit kezdeni az elfogadáson kívül, viszont ha nem talál ki egyfajta rendszert, aminek a közbenjárásával tételesen elhelyezheti a papírokat, akkor bizony hamar a fejére nőhetnek azok a bizonyos stócok. Ráadásul a rendetlenségen kívül még azzal is meg kell küzdenie, hogy nem látja át a halmokat, ami megnehezítheti, sőt meg is akadályozhatja a sikeres munkavégzését. A jó hír az, hogy egyetlen praktikus irodai kiegészítő beszerzésével felbecsülhetetlenül sok energiát, időt és ezáltal pénzt takaríthat meg. Sőt, a munkája minősége is javulhat azáltal, hogy nem a káoszból kell keresnie folyamatosan a kiutat.

Különböző nagyságú modellek közül válogathat, igényeinek és elképzeléseinek megfelelően. A kategorizálás és az elkülönítés így egyáltalán nem jelenthet kihívást. Azok az iratok pedig, amik iktatáson már átestek, de a jövőben nem szükségesek, csak megőrizendőek mehetnek az archiváló dobozokba, így nem foglalják a helyet. Tény és való, hogy ehhez a fajta rendszerezéshez a következetes hozzáállás elengedhetetlen, de megéri odafigyelnie, mert számos területen tapasztalhat pozitív irányú változásokat. Bár azt mondják, hogy a zseni a káoszon is átlát, de ha a káoszt megszünteti, akkor még inkább kiteljesítheti zsenialitását. Nem mindegy ugyanis mire áldozza az ideje nagyobbik hányadát. Ha egy-egy alkalommal csak oda kell nyúlnia a rendezőhöz, hogy előkapjon egy iratot, azzal temérdek időt takaríthat meg. A sok kicsi sokra megy elv alapján a nap végére így többszörös előnybe kerülhet.

Az iratrendező a legjobb forgatókönyvet nyújtja át önnek!

Minimális befektetéssel maximális hasznot hajthat cégének azzal, hogy szó szerint rendet varázsol az iratok világába. Ezek után a naponta gyarapodó, szaporodó papírhalmokat könnyedén kezelheti, archiválhatja vagy éppen aktualizálhatja annak megfelelően, hogy éppen mire van szüksége. Válasszon kiváló minőségű iratrendező termékeket az irodaszer webáruházunkban