Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Iratrendező

A mindennapi irodai munka elengedhetetlen kelléke az iratrendező. Széles körben használjuk, legyen az akár számlák lefűzése, nyomtatott megrendelések, árajánlatok archiválása. Az iratrendező segítségével praktikusan tárolhatjuk iratainkat melyeket könnyedén vissza tudunk keresni. A dokumentumok lefűzéséhez csak egy irodai lyukasztóra vagy egy lefűzhető genothermre van szükségünk. Leginkább 5 cm és 7,5 cm gerincvastagsággal rendelkeznek, valamint cserélhető címkével, hogy könnyedén tudjuk áthelyezni iratainkat egyik iratrendezőből a másikba. A standard darabok mellett forgalmazunk magas minőségű, kiváló formatervezett design iratrendezőket is amikkel színesebbé tehetjük irodánkat.

Hogy kinek is ajánlott az iratrendező? Gyakorlatilag mindenkinek. Egy cég életében pedig elengedhetetlen a használatuk. Hála a különböző méreteknek, többféle módon is csoportosíthatjuk iratainkat. A vékonyabb verzióba, az 50mm-esbe tehetjük a részprojektek dokumentumait és minden olya témát, ami viszonylag kevés papírmunkával jár. De például az egyes munkatársaink dokumentumait is tárolhatjuk külön-külön, egy-egy ilyen mappában elhelyezve. Felcímkézve mindegyiket nevesíthetjük, így, ha bármikor szükségünk lesz bármilyen információra, könnyedén hozzá férhetünk.

A 75mm-es iratrendezők pedig kiváló segítséget nyújtanak számunkra nagy volumenű témák tárolásához. A cég éves számláit is tárolhatjuk ezekben, elválasztókkal megfelelően elszeparálva őket. Egy nagyobb beruházás vagy összetett projekt esetén is megannyi dokumentációval bővül az íróasztalunk, ilyenkor is érdemes ezeket a vastagabb iratrendező verziókat használni. Ha pedig úgy érezzük, hogy egy-egy témához már nem nagyon nyúlnánk, de nem dobnánk ki őket, akkor is nagyszerű választás a 75mm-es kivitelezés. Helyet spórolhatunk vele, ha genothermek és elválasztók segítségével elrendezve, de egyazon iratrendezőben tároljuk őket.

Ezekkel az egyszerű, de nagyszerű termékekkel minden iroda rendszerezetté és átláthatóvá válik, nem is beszélve róla, hogy mennyi helyet tudunk megspórolni. Egy jó munkafolyamat alapja pedig a rendszerezett dokumentáció. Webáruházunkban profi márkák minőségi termékei közül válogathatnak, érdemes hát körbenézni!

Az iratrendező rendet teremt!

Az iratrendező az a kellék, aminek a segítségével egy csapással, vagy legalábbis néhány jól irányzott mozdulattal a káoszból átláthatóságot teremthet. A papírok világát éljük, a bürokrácia kora pedig ennek megfelelően azzal jár, hogy dokumentációt dokumentációra halmozunk. Ezzel a jelenséggel nem lehet mit kezdeni az elfogadáson kívül, viszont ha nem talál ki egyfajta rendszert, aminek a közbenjárásával tételesen elhelyezheti a papírokat, akkor bizony hamar a fejére nőhetnek azok a bizonyos stócok. Ráadásul a rendetlenségen kívül még azzal is meg kell küzdenie, hogy nem látja át a halmokat, ami megnehezítheti, sőt meg is akadályozhatja a sikeres munkavégzését. A jó hír az, hogy egyetlen praktikus irodai kiegészítő beszerzésével felbecsülhetetlenül sok energiát, időt és ezáltal pénzt takaríthat meg. Sőt, a munkája minősége is javulhat azáltal, hogy nem a káoszból kell keresnie folyamatosan a kiutat.

Különböző nagyságú modellek közül válogathat, igényeinek és elképzeléseinek megfelelően. A kategorizálás és az elkülönítés így egyáltalán nem jelenthet kihívást. Azok az iratok pedig, amik iktatáson már átestek, de a jövőben nem szükségesek, csak megőrizendőek mehetnek az archiváló dobozokba, így nem foglalják a helyet. Tény és való, hogy ehhez a fajta rendszerezéshez a következetes hozzáállás elengedhetetlen, de megéri odafigyelnie, mert számos területen tapasztalhat pozitív irányú változásokat. Bár azt mondják, hogy a zseni a káoszon is átlát, de ha a káoszt megszünteti, akkor még inkább kiteljesítheti zsenialitását. Nem mindegy ugyanis mire áldozza az ideje nagyobbik hányadát. Ha egy-egy alkalommal csak oda kell nyúlnia a rendezőhöz, hogy előkapjon egy iratot, azzal temérdek időt takaríthat meg. A sok kicsi sokra megy elv alapján a nap végére így többszörös előnybe kerülhet.

Az iratrendező a legjobb forgatókönyvet nyújtja át önnek!

Minimális befektetéssel maximális hasznot hajthat cégének azzal, hogy szó szerint rendet varázsol az iratok világába. Ezek után a naponta gyarapodó, szaporodó papírhalmokat könnyedén kezelheti, archiválhatja vagy éppen aktualizálhatja annak megfelelően, hogy éppen mire van szüksége. Válasszon kiváló minőségű iratrendező termékeket az irodaszer webáruházunkban