Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Asztali rendszerezők, írószertartók

Az íróasztalok rendjének megteremtői az asztali rendszerezők és írószertartók. Kínálatunkban minőségi darabok tágas palettáját nyújtjuk, akár az írószereit szeretné átláthatóan kezelni, akár irodaszereinek keres rendezett tárolási módot. Bízza praktikus és esztétikus írószertartóra a tollak, kiemelők, egyéb kellékek átláthatóságát, az asztali rendszerezőkre pedig a papírmunka rendjét, mely esetében egyes típusokban még a telefonnak is van kialakított helye.

Asztali rendezők, avagy rend az íróasztalon

Rengeteg probléma adódhat abból, ha az íróasztalon nincs elegendő hely, könnyedén fel tudja borítani a munkaterületet, hogyha minden csak össze-vissza hever. Arról nem is beszélve, ha nem találunk valami apróságot, mondjuk a tűzőgépkapocs, gémkapocs. Ennek a problémának elkerülése végett érdemes beszerezni egy, vagy akár több írószertartót. Egyszerű, általában műanyagból készült eszköz, mely lehetőséget ad a tollak, ceruzák, jegyzettömbök rendezésére. Némelyik még akár az apró irodai kiegészítők elhelyezésére és rendszerezésére is.

A széleskörű választék lehetőséget ad arra, hogy a szobához igazítsuk kinézeti igényünket. Egészen az egyszerű szürke henger alakútól, a különböző mintás hengereken át, még a bonyolultabb, geometriai alakzatot kirajzoló darabig, szinte bármit megtalálhatunk. Egyes daraboknál a tároló részek közötti magasságkülönbség képes hangsúlyt adni külön a tollaknak, külön az elhasználtabb ceruzáknak vagy tollbetéteknek, radíroknak. Vannak olyanok is, melyek igazán kevés helyet foglalnak, de ha több dolgot tárolnánk, igazán nagy darabokat is találhatunk, mely biztosan segít áthidalni a rend és a köztünk álló hidat.