Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Lamináló fólia

Válasszon kiváló minőségű lamináló fóliáink közül a tökéletes végeredményért, valamint a garantáltan 100%-osan elakadás mentes üzemelésért. Termékeink között megtalálhatók szabványos méretű fóliák (A6-tól A2-ig) fényes és matt kivitelben, de választhat a legkülönbözőbb speciális méretű kellékanyagok közül, illetve élvezheti a különböző egyedi funkciók előnyeit (öntapadó, előre lyukasztott lamináló fólia) is.

A lamináló fólia áttetsző előnyei

A lamináló fólia fantasztikus találmány, igazi értékmegőrző kiegészítő. A segítségével olyan “külsővel” ajándékozhatja meg iratait, mely nem sérülékeny, éppen ezért nagymértékű értékállóságot és tartósságot garantál. Vannak olyan dokumentumok, melyek fontos szerepet töltenek be az üzleti életében. Lehet szó igazolványról, beléptető kártyáról vagy akár egy bizonyítványról, a lényeg, hogy ezek az iratok másfajta bánásmódot érdemelnek. A gyakran használt, farzsebből, táskából előrántott kártyák pillanatok alatt el és lekophatnak, s ezek nagy része nem könnyen pótolható. Az utólagos kapkodás helyett így a megelőzés a leginkább kifizetődő stratégia. Ha lelaminálja őket, akkor a prevenció oltárán áldozva megakadályozhatja a minőségromlást.

A feladatra specializált gép közbenjárásával ez nagyjából két pillanatos hadművelet, amivel megszámlálhatatlanul sok időt nyerhet. Előrelátó lépésével további károktól is megszabadíthatja magát, hiszen a dokumentumok újbóli előállítása nem kevés idejébe, energiájába és pénzébe kerülhet. A veszteségek helyett a laminálásnak hála felkészülhet a nyereségek bezsebelésére. A fóliák különböző paraméterekkel kaphatóak, vagyis kizárólag egyedi igényei a meghatározóak a vásárlása során. A vastagság például korántsem lényegtelen, ezt nagyjából az ellenállás mértékével teheti egyenlővé. A fényes hatás is külön választható, tehát ténylegesen minden prioritást élvező tulajdonságot behatárolhat.

A lamináló fólia az értékes dokumentumok testőre!

A védelem nem egy utolsó szempont akkor, amikor értékes papírokról van szó. Nemcsak mechanikai vagy fizikai hatások ellen érdemes védeni ezeket a papírokat: a porral, nedvességgel és fénnyel szemben is lényeges óvintézkedéseket tenni, ugyanis rengeteg kárt és komoly állapotromlást eredményezhetnek. A por alapvetően mindenhol jelen van és kivédhetetlen, a nedvesség pedig olykor a legváratlanabb formában, mondjuk egy kiboruló kávé személyében támad. A természetes fény, azaz az UV-sugárzás fakító hatása szintén kerülendő. Ezeket a tényezőket is pillanatok alatt veszélytelenné teheti - a laminálás értékmegőrző technikájának köszönhetően.

További termékeinkért kattintson az irodszer webáruházunk nyitóoldalára!