Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Golyóstoll és Zebra toll

Tudta, hogy csak egy véletlennek volt köszönhető a golyóstoll feltalálása? Amikor a feltaláló íróasztalán felborult egy tintásüveg és az ott tartott apró golyók végigszaladtak a tintán, nyomot rajzoltak az asztalra. Ma már rendkívül széles körben használjuk akár iskolában, irodában vagy otthon. A golyóstoll leginkább használatos íróeszközünk már több mint 60 éve. Forgalmazunk cserélhető betétes és eldobható golyóstollat is amik között Ön is megtalálja kedvencét. Nehéz a választás mert sokszínű termékválaszték és megbízható márkák szerepelnek kínálatunkban legyen az Zebra, Stabilo, Pilot, Uni, Schneider stb. Több mint 700 féle golyóstollat talál irodaszer webáruházunkban melyekből könnyedén, pár kattintással rendelhet.

A golyóstoll markolni való pozitívumai

A golyóstoll az írás minden pillanatát gördülékennyé varázsolhatja, ha és amennyiben megfelelő típussal ajándékozza meg önmagát. Nem mindegy alapvetően, hogy milyen környezetbe és pontosan milyen célra keres írószerszámot? Nyilván egy munkahelyi közeg, ahol a toll folyamatosan kézben van, sokkal strammabb modell preferálását  feltételezi, mint mondjuk egy otthoni környezet, lényegesen ritkább alkalmazással. Az iskolai teendők is tartós megoldást kívánnak, tehát nem érdemes elsiklania egyedi igényei felett. Kupakos vagy nyomógombos? Eldobható vagy örökös? Piros, kék, fekete, fehér, zöld? Kérdések, amiket napestig lehetne sorolni, és amik rávilágítanak arra mennyi út közül választhat, ha a megfelelő toll felfedezése a cél. Természetesen árkategóriák szerint is válogathat, ezzel az egyszerű módszerrel szűkítve a lehetőségek körét.

A készletünkben megannyi alternatíva áll a rendelkezésére, s konkrét típustól függetlenül egy valamiben kivétel nélkül megegyeznek: nagyfokú minőséget testesítenek meg. Ez az a jellemvonás, mely a használat milyenségétől függetlenül nem szenvedhet csorbát. Mindegy, hogy sulis tollról, otthoni írószerről vagy munkahelyi kellékről van szó, a megbízhatóság az alap, amire építkezhet. Az időtakarékosság és az ideális plajbász kiválasztása összefüggnek egymással. Hogy hogyan? Ha optimális írószerszámot tarthat nap, mint nap a kezében, akkor nem kell attól tartania, hogy legújabb szerzeménye szétesik, folyat vagy nem fog. Ellenkező esetben ugyanis ezekkel a roppantul kellemetlen és időt rabló jelenségekkel kellene megküzdenie, ami nem kevés energiát, időt és természetesen pénzt emészthetne fel. Ha folyton folyvást új toll után kellene néznie, akkor előbb-utóbb, de inkább előbb nem várt kiadásokkal kellene számolnia. Ám, ha a rendező elve a minőség, akkor tudatos döntésével nem keveset spórolhat meg.

A nálunk vásárolt golyóstoll nem fogja cserben hagyni!

Ha ragaszkodik tárgyaihoz, akkor érdemes örökös darabban gondolkodnia, mely újratölthető, így ugyanis egy pillanatig sem kell megválnia választottjától. Ám, ha notórius toll-elhagyó, akkor az eldobható variánsokkal járhat a legjobban. Jó stratégia, ha egyszerre több darabot is elraktároz, ugyanis a tollnak van egy rejtett, de köztudott tulajdonsága: fogyóeszköz.

Zebra toll

A Zebra márkájú tollak a klasszikustól az elegáns típusokig elérhetőek. Valamennyi válto- zat az igényes, megbízható és praktikus használat jellemzi, éppen ezért generációk óta előkelő helyet foglalnak el az írószerek között. Látványra is tetszetősek, majd kézbe véve azonnal tapasztalhatjuk a markolat kényelmes fogását, mely hosszas írás esetén is könnyed mozdulatokat tesz lehetővé. Számos színben elérhetőek a tollak, csakúgy mint a hozzájuk illő tollbetétek. Szép és könnyed írásképet biztosítanak.