Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fénymásolópapír

Fénymásolópapír, fehér fénymásoló papír és nyomtatópapír akciós áron, széles választékban.
Rendeljen online, kényelmesen, ne cipelje, ajtajáig visszük!

A környezettudatos cégek törekednek az újrahasznosított fénymásolópapír egyre szélesebb körben történő felhasználására. Napjainkban egyre fontosabb szerepet tölt be az erdők, fák, környezetünk védelme, mégis elengedhetetlen az irodai munkához széles körben használt fénymásolópapír. Manapság még mindig sok emailt és dokumentumot nyomtatunk ki.  Éppen ezért papír, irodaszer webáruházunkban a normál fehér A/4-es 80 grammos fénymásolópapírok mellett, megtalálhatók újrahasznosított, magas minőségű, irodai papírok, teljes körű felhasználásra. Lézer és tintasugaras nyomtatáshoz, fax és egyéb készülékekbe. Főbb márkáink: Canon, Xerox, IQ, Multi Copy, Color Copy. 

Minden irodának egyéni preferenciái vannak az irodaszerekkel kapcsolatban és ez alól a fénymásolópapír sem kivétel. Éppen ezért nálunk rendkívül széles választék áll vásárlóink rendelkezésére, hogy csakis a számukra legideálisabb, az iroda költségvetéséhez is illeszkedő csomaggal gazdagodjanak. Többféle méretet is biztosítunk, A4, A3 papírhoz is rendelkezésre áll több márka megannyi kategóriája. Ezen felül pedig 80g-220g közötti széles sávban válogathatnak kedves vásárlóink.

Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a jó munkához, a megfelelő dokumentációhoz megfelelő alapanyagokra van szükség. Fontos dokumentációk, szerződések esetén nem mindegy, hogy milyen nyomtató – illetve fénymásolópapírt választunk. Sokszor érdemes átgondolni, hogy milyen típusú és márkájú papírra esik majd a választásunk, ne csak az árakat tartsuk szem előtt. amikor nyomtatópapírt keresünk, nézzük meg alaposan, hogy milyen minőségű papírra van szükségünk, mire fogjuk használni.

Amennyiben hagyományos nyomtatópapírt keresünk, érdemes 80 grammos verziót választani. Ez a szám az egy négyzetméterre vetített súlyt jelenti. A 120 grammos papírok például már nehezebbek, fényesebb a kinézetük is. Ezeknek a papíroknak viszont nagy előnyük, hogy magas minőségű nyomtatókkal is tökéletesen kompatibilisek. Amennyiben irodánk papírmunkája nagy forgalmat bonyolít napi szinten, úgy érdemes nagyobb kiszerelésben gondolkodni, hiszen ezek árban is mindig kedvezőbbek, nekünk pedig plusz időt spórolnak az egyszeri rendeléssel. Webáruházunk éppen ezért minden kategóriában széles választékot nyújt a nyomtató – és fénymásolópapírok tekintetében is.

Fehér fénymásolópapír, nyomtatópapír otthonra és irodába

Vannak olyan készülékek, amelyek nélkül elképzelhetetlenek mindennapjaink. A nyomtatók ma már minden irodában és a legtöbb otthonban is megtalálhatóak. Nem csak ezek használatához jöhet azonban jól a nyomtatópapír, hanem akkor is, ha kézzel írt dokumentumokról van szó. Bár mai számítógép és laptop uralta korunkban ez egyre kevésbé kap szerepet, de mégis előfordulhat, hogy szükség van a klasszikus, A4-es papírra. Tény azonban, hogy legtöbbször fénymásolásra, nyomtatásra használjuk a nyomtatópapír fajtákat, amelyek széles választékban elérhetőek akár az online rendelés kényelmét is kihasználva. S ha már a nyomtatásról esett szó, akkor természetesen nem mehetünk el a nyomtatók kérdése mellett sem. A piaci kínálatból sokszor nem egyszerű a választás, ám amit mindenképpen érdemes szem előtt tartani, az nem más, mint az üzemeltetéssel járó költségek, melyek rendszerint a nyomtatópatronokat fedik le.

Akár az otthoni használatban levő nyomtató esetében is szükséges lehet a patroncsere két-háromhavonta, de gyakori használat esetén persze sűrűbben. A vásárlás során korántsem elhanyagolható szempont: az ár, rendszerint online alacsonyabb a termék ára, mint a szaküzletekben. A nyomtatópapír és a patron is beszerezhető néhány kattintással, a világhálón keresztül, ráadásul a papír írószer webáruház segítségével, egy helyről juthatunk hozzá mappákhoz, tűzőgépekhez, iskolaszerekhez és egyéb irodai termékekhez. Legyen szó akár a tanulmányokhoz szükséges termékekről, akár a napi irodai munkát elősegítő irodaszerekről, nyomtatópapírokról, érdemes a webes rendelés előnyeit választani.

A fénymásolópapír kiválasztásának lépései

A fénymásoló, nyomtatópapír kiválasztása nem feltétlenül egyszerű feladat, ha nem kívánja elkapkodni és ha minőségi alternatívát keres. A választék széles spektrumon mozog. Mindenek előtt érdemes megállapítania, hogy mekkora méretű variáció az önnek, pontosabban nyomtatójának megfelelő? A3 vagy A4? A papír súlya sem mellékes. Ha végig nézi a kínálatunk tagjait, akkor láthatja, hogy 80, 90, 100, 120, vagy éppen 160 grammos variánsok is a rendelkezésére állnak. Mindennek tetejében tudatos elhatározását környezetbarát döntéssel fejelheti meg, hiszen ilyen jellemvonásokkal megáldott verziók is elérhetőek.

A végeredmény szempontjából, vagyis a nyomtatás milyenségét nézve egyáltalán nem mellékes, hogy pontosan mely jellemzőkkel megáldott papír mellett teszi le a voksát. Nyilván az sem elhanyagolható tényező, hogy a papírt milyen jellegű fénymásolásra, nyomtatásra alkalmazná? A képek, grafikai elemek vagy éppen diagramok egészen másképp jelennek meg adott esetben egy minőségi papíralapon, mint az egyszerű írásos anyagok. Az a legjobb stratégia, ha több típust is tart irodájában,  felkészülve a különböző feladatok elvégzésére. A környezetbarát technológia ma már nem számít luxusnak, sőt inkább elvárásként merül fel az alkalmazása. Ha újrahasznosított fénymásolópapír után kutat, ha szívén viseli bolygónk egészségét, akkor jó helyen jár. A modern, innovatív eljárásoknak hála ezek a termékek is magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek, ráadásul különböző paraméterekkel elérhetőek.

Ha egyedi igényeit és kritériumait felmérte, akkor a széles választékot kínáló készletünk tagjai közül egyszerűen megvásárolhatja azokat a típusokat, melyek maradéktalanul összhangban vannak elképzeléseivel. Színes fénymásolópapír kínálatunkért kattintson a linkre!