Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Pauszpapír

Ismerje meg a pauszpapírt!

A különböző típusú papírokat különféle tevékenységekre alkalmazhatjuk. A műszaki rajzok elkészítéséhez is speciális darabokra van szükség, ilyen például a pauszpapír is. Ez egy nagyon vékony, áttetsző papírfajta, ami lehet fehér vagy akár színes is. Leginkább az A szabványnak megfelelően készítik. A pauszpapírt kézzel rajzolt műszaki rajzokhoz is felhasználják, hiszen lehet rájuk másolni, tehát átüt alattuk az eredeti rajz. A mérnökök és mérnöknek tanulók műszaki rajzalapra felrajzolják a terveket, majd végül a pauszpapírra kerülnek a végleges vonalak, de itt már a segédvonalak nem szerepelnek. Alkalmazzák még kivetítő vászonnak is.

A pauszpapír átlátszó tulajdonsága tehát lehetővé teszi a tusmásolatok készítését, ami a megszerkesztett rajzokról történik, így a kész munkát már letisztázott, átláthatóbb formában adhatja ki a kezei közül.

Miért válasszon tőlünk?

Kínálatunkban számtalan típusú pauszpapír közül válogathat, melynek mindegyike kiváló minőségű, ezáltal munkáját hatékonyabban tudja elvégezni. Fontosnak tartjuk, hogy kimagasló ár/érték arányú termékeket kínáljunk, olyanokat, amilyeneket mi is szívesen használunk.

További termékeinkért kattintson és böngésszen irodaszer webáruházunkban!