Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Irodai forgószékek, főnöki bőrfotelek, gamer szék, tárgyaló szék.

A megfelelő irodaszékek meghatározása központi kérdés a munkahely dizájn és kényelmi szempontok szerinti választásánál. Minden igényt kielégítően, kifogástalan ár-érték arányban kínáljuk az ülőalkalmatosságokat az alapdarabnak számító fémvázas kárpitszékektől az ergonomikus, önbeálló deréktámasszal és megannyi prémium megoldással bíró főnöki székekig, hogy Ön komfortosan érezze magát irodai munkája során.

Az ideális irodaszék - Ülőmunka egészségesen

Míg vendégszéknek tökéletes és kényelmes lehetőség egy stabil vázas, akár karfa nélküli szék, addig napi 8 órás ülőmunka már ergonómiai megoldásokat kíván a helyes testtartás érdekében.

A mindenhol állítható székek előnye, hogy magasságunkhoz és alkatunkhoz igazíthatjuk, így görnyedés és fájdalom nélkül használhatjuk, akár mindennapi órákig tartó ülőmunka esetén is. Az irodai szék magasságát állítsuk úgy, hogy csípőnk és térdünk nagyjából 100 fokos szöget zárjanak be, és lábunkat legyen lehetőségünk kinyújtani ülés közben is. Ergonómiai forgószékeink a derék tökéletes támasztását is biztosítják, miközben a karfák megfelelő kényelmet nyújtanak a kezeinknek, így közvetve vállaink számára is. Tehát hosszas ülőfeladatok végzéséhez mindenképp karfás változatot ajánlunk.

Minél magasabb egy szék háttámlája annál inkább tudja a megfelelő tartást biztosítani testünk számára, persze a tökéletes székbeállítás ilyen esetben is rendkívül fontos.