Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Mágnestábla

 

Mágnestábla - a klasszikus információközlés

Számos típusa létezik a mágnestáblának, azaz a whiteboard-nak. Az irodákban a népszerűsége töretlen, hisz igényes, hasznos és könnyed megjelenése fontos elemmé tette a mindennapok munkái során.

Hódít a mágnestábla

Van aki még mindig ragaszkodik a krétaporos felületekhez, de az irodák trendjei főképp a mágnestáblák használatát követelik meg. Bár tény, hogy az utóbbi kezdetleges típusai is “vizes törlőruhás” módszerrel működtek, de már 1975 óta léteznek a letörölhető filcek, mely alapjaiban változtatták meg a táblákhoz fűződő viszonyunkat.

Praktikum mindenek előtt

Az oktatásban és az irodákban is az egészséges és egyszerűen használható táblák a keresettek. Előadásoknál, vagy simán az irodai kommunikációban is jó szolgálatot tesznek. A legkülönfélébb méretekben érhetőek el, így a munkaigényeknek megfelelően tudjuk a legjobban passzoló táblát kiválasztani.

Szépség és dizájn

Rendkívül esztétikus, exkluzív megjelenésű mágneses üvegtáblák is megtalálhatóak kínálatunkban. Mivel ezek a típusú táblák keretnélküli felszereléssel rögzíthetőek, csodálatos lebegőhatást érnek el, és válnak az iroda, konferenciaterem, vagy épp egy étterem kiemelkedő díszévé.

Papír írószer webshopunkban számos hasznos irodai terméket megtalál!